Survivor: Χαμός στο Twitter – Οι αποκαλύψεις Καφετζή για τους παίκτες που έτρωγαν κρυφά στο παιχνίδι

Survivor: Χαμός στο Twitter – Οι αποκαλύψεις Καφετζή για τους παίκτες που έτρωγαν κρυφά στο παιχνίδι
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Η αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star λόγω της παραβίασης του κανόνα του φαγητού έφερε τα πάνω κάτω και εκτός παιχνιδιού. Ο αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα στους πρώην παίκτες για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star με την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη λόγω δύο διαφορετικών παραβιάσεων κανονισμών του παιχνιδιού, δεν έφεραν τα πάνω κάτω μόνο μέσα στο reality επιβίωσης αλλά και έξω, με τους πρώην παίκτες να επιδίδονται σε ένα απίστευτο πινγκ πονγκ αλληλοκατηγοριών.

Φυσικά το θέμα δεν ήταν άλλο από το φαγητό, το οποίο οι παίκτες αναζητούν κρυφά και ενίοτε βρίσκουν με τη βοήθεια ντόπιων του νησιού, ένα ζήτημα για το οποίο γίνεται συχνά λόγος και αποτελεί και την αιτία που αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης, καθώς όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, “κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor“.

Παρακολουθώντας το επεισόδιο και τις εξελίξεις, ο Τζέιμς Καφετζής, ένας εκ των πολυσυζητημένων παικτών του Survivor, αναρωτήθηκε στο Twitter, “βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό. Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης”.

Η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει στο tweet του Τζέιμς Καφετζή ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, με τον Άρη Σοϊλέδη να αναλαμβάνει δράση και να απαντάει σε εκείνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου: “Αχ Κάτια μου και Βρισηίδα ξεχνάτε πολύ εύκολα πίσω από την καλύβα που ήρθα και σας είπα μαζευτείτε γιατί είστε χύμα και θα σας δουν με τα ψωμάκια του τοστ τα ξεχάσατε που τα είχατε απλώσει και κάνατε πικ νικ; Αλλά ξέχασα ήταν αγορασμένα”.

Απαντώντας στο αποκαλυπτικό σχόλιο του Άρη Σοϊλέδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε πως τον λόγο έχει η παραγωγή που απέδειξε ποιος έπρεπε να είναι στο All Star, προσθέτοντας πως το γεγονός ότι της έδωσαν φαγητό οι συμπαίκτριές της δεν σημαίνει ότι έκλεψε, αντιθέτως φέρθηκαν ανθρώπινα. Πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση γράφοντας για τον παίκτη: “ενώ εσύ αγόρασες μήνες και δεν έδινες μόνο σε μένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι. Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;”.

Ο πρώην παίκτης παραδέχθηκε πως και να είχε δεν θα έδινε ποτέ φαγητό στη Βρισηίδα Ανδριώτου, ρίχνοντας τα δικά του βέλη ότι της έδινε φαγητό ο Σπύρος Μαρτίκας με τα λεφτά που τού έστελναν οι δικοί του.

Ο διάλογος των πρώην παικτών στο Twitter:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα