Survivor: Δεν έκλεισε ούτε εβδομάδα και αποχώρησε – Νέα είσοδος στο ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor της Τρίτης (13/02) ο Γιώργος Λιανός, καθώς παίκτης αποχώρησε για λόγους υγείας.

Αλλαγή στην αλλαγή για την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2024, το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (13/02) με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο, γεμάτο εντάσεις, συγκινήσεις και συγκρούσεις.

Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης, όμως λίγο πριν αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία, τη Δευτέρα (12/02) ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, δεν βρισκόταν εκεί καθώς μετά το τελευταίο αγώνισμα αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Έτσι, για να αποκατασταθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την είσοδο ενός νέου παίκτη, του Γιώργου Γκιουλέκα, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών.

Τα δυσάρεστα νέα όμως συνεχίστηκαν, αφού στο χθεσινό Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης αποχωρεί από το παιχνίδι για λόγους υγείας.

“Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, ο Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην κλινική για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση, ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Και επειδή ξέρετε ότι για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο ψηλά από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor. Έχουμε λοιπόν πολύ νωρίς μια αποχώρηση που και εμείς δεν θέλαμε”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Survivor 2024: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Συνεχίζοντας το σερί των νικών τους, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν στο επεισόδιο της Τρίτης (13/02) και το αγώνισμα της τρίτης ασυλίας, στέλνοντας τους Διάσημους προβληματισμένους στο Συμβούλιο.

Οι Κόκκινοι βρέθηκαν στην άβολη θέση της αρνητικής ψήφου, με το όνομα της Μαρίας Αντωνά να προκύπτει από την κάλπη.

Ως MVP της εβδομάδας, ο Φάνης Μπολέτσης υπέδειξε την Κατερίνα Δαλάκα ως υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία είναι και η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Έτσι, οι τέσσερις παίκτριες που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα