Survivor: Έφτασε ο αγώνας που όλοι περίμεναν – Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 4'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Στενεύουν τα όρια για τους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2024, με τον τελευταίο αγώνα ασυλίας να “κλειδώνει” την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Γεμάτο θέαμα, κόντρες και ανακοινώσεις που προκάλεσαν για λίγο μούδιασμα επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (01/05) το Survivor 2024 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το χθεσινό επεισόδιο βρήκε τους Μπλε και τους Κόκκινους του ριάλιτι επιβίωσης να σχολιάζουν την υποψηφιότητα της Ασημίνας Χατζηανδρέου ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, με τον Φάνη Μπολέτση να κρίνει λογική και αναμενόμενη την ψήφισή της, ενώ έκανε λόγο για ιεραρχία εντός της Κόκκινης ομάδας, με αρχηγό την Κατερίνα Δαλάκα.

“Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε καταλάβει ότι μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, όταν είναι να πάρει κάποιος απόφαση, είναι η Κατερίνα. Είναι λογικό από τη μία, έχει έρθει σε 4 Survivor, έχει την εμπειρία, τα λέει σταράτα, δηλαδή ο λόγος της μετράει και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν τη στρατηγική της και τον τρόπο σκέψης της, οπότε θέλω πολύ να δω όταν φτάσει στο ατομικό και ο καθένας θα ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα του”, είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Την ίδια άποψη είχε και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, λέγοντας πως “ό,τι πει η Κατερίνα Δαλάκα οι υπόλοιποι το κάνουν”.

Η συνέχεια βρήκε Κόκκινους και Μπλε να αγωνίζονται για την κατάκτηση της τέταρτης ασυλίας, με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη στον τελευταίο αγώνα και να ισοφαρίζουν τους Μπλε, στέλνοντάς τους έτσι στο Συμβούλιο για μία ακόμη ψηφοφορία.

Από τον αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι τραυματισμοί, με την Ασημίνα να πέφτει κατά τη διάρκεια του run και τραυματίζεται ξανά στο χέρι της. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, αφού αυτή η πτώση παραλίγο να αποβεί μοιραία για το χέρι της και την πορεία της στο φετινό Survivor.

Έντονος ήταν ο αγώνας και για τον Σταμάτη, ο οποίος κατέρρευσε με ζαλάδες μετά από την ολοκλήρωση προσπάθειας στον στίβο μάχης.

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε την τέταρτη ασυλία

Survivor 2024: Η τέταρτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Κόκκινοι και Μπλε συναντήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μπλε μετά την ήττα τους κλήθηκαν να ψηφίσουν αρνητικά τον παίκτη ή την παίκτρια που θα μονομαχήσει για την παραμονή τους/της στο Survivor.

Λίγο πριν πάνε όμως στην κάλπη, ο Γιώργος Λιανός τάραξε τα νερά με την ανακοίνωσή του, καθώς όπως είπε, έρχεται ο μικτός αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

“Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως είδαμε, έγινε το 2-2 στις ασυλίες άρα καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα πόντων για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας. Ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας όμως, θα είναι αρκετά ιδιαίτερος. Κανονικά θα παίζαμε αύριο, αλλά θεωρήσαμε ότι είναι πιο σωστό, πριν από αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα, να υπάρξει κάποια ξεκούραση, να επιστρέψετε στις παραλίες σας, να χαλαρώσετε, γιατί στον αγώνα που θα πάμε θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί. Ο λόγος είναι ότι ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας θα είναι ένας μικτός αγώνας μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Περιμένατε όλοι πώς και πώς να παίξετε με τους Τούρκους γιατί το φετινό τουρκικό Survivor είναι All Star. Για να καταλάβετε το επίπεδο, τέσσερις από τους παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι έχουν σηκώσει κούπα. Σε αυτόν τον αγώνα θα είναι φυσικά και ο Ατζούν, οπότε να γνωρίζετε πως το έπαθλο θα είναι πάρα πολύ καλό, θα είναι εμπειρία“, είπε ο παρουσιαστής.

Οι Μπλε ψήφισαν και από την κάλπη βγήκε το όνομα της Αναστασίας Τσέρου, η οποία με πέντε ψήφους έγινε η παίκτρια που συμπληρώνει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Θοδωρής Τουρκογεώργος, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα