Survivor: Έκαναν αγιασμό για “καλή ψαριά” και… έπιασαν σπάνιο σαλάχι

Survivor: Έκαναν αγιασμό για “καλή ψαριά” και… έπιασαν σπάνιο σαλάχι
Survivor All Star Glomex

Ενθουσιασμένοι οι Μπλε του Survivor All Star, καθώς πήραν το πολυπόθητο κιτ ψαρέματος. Ο Τάκης Καραγκούνιας έπιασε ένα μεγάλο σαλάχι, αλλά δεν έλειψαν τα παράπονα.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (12/02) στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου την περασμένη βδομάδα.

Παρόλο που στεναχωρέθηκαν, οι Μπλε αισθάνθηκαν πολύ πιο ήρεμοι έπειτα από την αποχώρηση του συμπαίκτη τους, καθώς θεωρούσαν πως έφερνε γκαντεμιά και κακή τύχη στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, μια έκπληξη περίμενε την ομάδα των Μαχητών, αφού έλαβαν επιτέλους το πολυπόθητο κιτ ψαρέματος. Υπενθυμίζεται πως οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει το δικό τους σε αγώνισμα, πριν από αρκετές μέρες, ενώ οι Μπλε έπρεπε να περιμένουν έως ότου να τους το χαρίσει η παραγωγή.

Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με το συγκεκριμένο “δώρο”, αφού πλέον θα μπορούν να μπαίνουν στην θάλασσα και να αναζητούν ψάρια για την τροφή τους.

Οι Μπλε δεν έχασαν καιρό και “ρίχτηκαν” στον βυθό, ωστόσο, πριν από αυτό, αποφάσισαν να κάνουν… αγιασμό στο κιτ ψαρέματος, για να πάνε όλα καλά. Η Ρία ανέλαβε το τελετουργικό, με τους παίκτες να εύχονται να έχουν μια “καλή ψαριά”.

Στην αρχή, οι Μπλε δεν τα κατάφεραν με το δίχτυ, αφού δεν ήξεραν πώς να το χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, στη συνέχεια η τύχη τους χαμογέλασε, αφού ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να ψαρέψει ένα σπάνιο σαλάχι!

“Στο πρώτο δεκάλεπτο, είδα ένα πολύ όμορφο ψάρι, ένα είδος σαλαχιού. Το χτύπησα και μετά από 20 λεπτά το έβγαλα έξω στην παραλία, ήταν πάρα πολύ δυνατό. Πρώτη φορά χτύπησα κάτι τόσο δυνατό, είπε ο Τάκης.

Οι Μαχητές απόλαυσαν το φαγητό τους, αλλά στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση στην καλύβα, αφού υπήρξαν διάφορα παράπονα για παίκτες που δεν βοήθησαν στο καθάρισμα του ψαριού…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα