Survivor: Εκτός εαυτού η Ekaterina, απίστευτο ξέσπασμα – “Σε σιχαίνομαι”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: Εκτός εαυτού η Ekaterina, απίστευτο ξέσπασμα – “Σε σιχαίνομαι”

“Ενώ ήμουν στην τουαλέτα, ήρθαν δύο άντρες να μου πάρουν το τοτέμ”, φώναζε έξαλλη η Ekaterina, σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα στο Survivor.

“Εκτός εαυτού” βγήκε η Ekaterina στο Survivor, στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/10), καθώς ο συμπαίκτης της Απόστολος της πήρε την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα, ψάχνοντας το τοτέμ που την κατηγόρησε ότι του έκλεψε.

Ο Απόστολος πήρε την τσάντα και άρχισε να τρέχει μέσα στο δάσος πετώντας στο έδαφος τα πράγματα της συμπαίκτριάς του, ενώ η Ekaterina τον κυνηγούσε σε έξαλλη κατάσταση ουρλιάζοντας. Να σημειωθεί, ότι ο Απόστολος της πήρε την τσάντα αφού πίστευε ότι εκείνη πρώτη του έχει κλέψει την ασυλία.

«Βρήκα την ασυλία και εκεί τρελάθηκε κι έχασε τον εαυτό της. Μού έκλεψες την ασυλία. Ντροπή σου! Με κλέβεις και αγριεύεις» είπε ο Απόστολος με την Ekaterina, όταν ανακάλυψε την ασυλία στην τσάντα της.

«Ενώ ήμουν στην τουαλέτα, ήρθαν δύο άντρες να μου πάρουν το τοτέμ. Ό,τι χειρότερο. Δεν ήθελα να με δει κανείς έτσι. Εκεί έχω όλα τα ρούχα μου. Πας καλά;», είπε αναστατωμένη η Ekaterina. «Σκάσε! Αυτός μου έβγαλε όλα τα ρούχα. Φέρε το τώρα! Ήταν πάντα δικό μου! Εσύ μου το έκλεψες! Σε σιχαίνομαι!» ούρλιαζε η Ekaterina μπροστά στους τρομοκρατημένους συμπαίκτες της στο Survivor.

Δείτε το βίντεο:

H Ekaterina τελικά υποστήριξε μπροστά στους συμπαίκτες της ότι πήρε την ασυλία του Απόστολου, καθώς μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι είναι δική της. Μετά από το έντονο περιστατικό οι δύο παίκτες ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον, χωρίς βέβαια να εγγυάται κανείς για την πορεία των σχέσεων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα