Survivor: Γύρισε την “μπιφτέκα” – Όταν η Ασημίνα “έκραζε” όσους παραβίασαν τους κανόνες

Survivor: Γύρισε την “μπιφτέκα” – Όταν η Ασημίνα “έκραζε” όσους παραβίασαν τους κανόνες

Εκτός Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς πιάστηκε με κινητό. Πώς είχε κρίνει εκείνη παρόμοιες πράξεις και παραβάσεις συμπαικτών της στο παρελθόν;

Απογοήτευση προκάλεσε τόσο στους συμπαίκτες της, όσο και στους αντίπάλους της, και φυσικά στους τηλεθεατές, η στάση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star.

Στο χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο, έγινε γνωστό πως η 23χρονη παίκτρια χρησιμοποιούσε κινητό στη ζούγκλα κατά παράβαση των κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι με απόφαση της παραγωγής.

Με το που “έσκασε” η βόμβα του Νίκου Μπάρτζη για την πράξη της, η Ασημίνα αρνήθηκε αμέσως τα πάντα και άρχισε να φωνάζει, επιμένοντας πως δεν είχε κινητό. Ωστόσο, μετά από έρευνα της παραγωγής, επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του. Οπότε τώρα μένει να δούμε αν θα το παραδεχτεί και η ίδια στις συνεντεύξεις που θα κάνει όταν γυρίσει στην Ελλάδα.

Survivor: Πώς είχε κρίνει η Ασημίνα παρόμοιες πράξεις

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως στο παρελθόν η Ασημίνα, η οποία είχε λάβει μέρος και στο Survivor 2022, είχε κρίνει με πολύ αυστηρό τρόπο τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της που είχαν παραβιάσει τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η στάση της απέναντι στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη οι οποίοι είχαν κρυφές συναντήσεις στο δάσος. Η παίκτρια είχε αντιδράσει έντονα, τονίζοντας πως οι πράξεις τους ήταν αντίθετες προς τους κανονισμούς.

Ας θυμηθούμε, επίσης, το πώς αντέδρασε πέρυσι όταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Τσαλάντεβ είχαν πιαστεί με κινητό. Συγκεκριμένα, είχε αντιδράσει σθεναρά. Ανέφερε πως ο Άρης ήξερε λόγω της παράνομης πράξης αυτής τι γίνεται στον έξω κόσμο και τι λέγεται γι’ αυτόν. Να που τελικά πιάστηκε να κάνει το ίδιο.

Τέλος, θυμόμαστε το πώς είχε σχολιάσει την αποβολή του τότε φίλου της Γιώργου Κατσαούνη ο οποίος είχε αποβληθεί από το παιχνίδι, λόγω βίαιου επεισοδίου με τον Τάκη Καραγκούνια. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει αν δεν δώσεις στον δράστη την τιμωρία που του αξίζει, το πιθανότερο είναι να επαναλάβει την πράξη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα