Survivor: Η απαράδεκτη ατάκα Καραγκούνια που έκανε έξαλλο τον Βασάλο – “Πού ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή;”

Survivor: Η απαράδεκτη ατάκα Καραγκούνια που έκανε έξαλλο τον Βασάλο – “Πού ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή;”

Ο Τάκης Καραγκούνιας σχολίασε την προσωπική επιλογή του Κωνσταντίνου Βασάλου, με αποτέλεσμα αυτός να φύγει εκνευρισμένος και να ξεσπάσει on camera.

Βγαίνουν τα… μαχαίρια και στο αποψινό Survivor, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης με ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις.

Μία ατάκα του Τάκη Καραγκούνια θα εξοργίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς ο πρώτος κάνει ένα σχόλιο για την προσωπική και συγκεκριμένα ερωτική ζωή του δεύτερου.

Να μου πει εσύ αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή;” λέει έξαλλος μπροστά στην κάμερα ο Βασάλος, με τον Καραγκούνια από την πλευρά του να δηλώνει: “Είναι γεγονός ότι σε θέλουν πάρα πολλές γυναίκες. Δεν είναι κακό αυτό”.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει και ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά, καθώς αμφότερες φέρονται να έχουν έρθει κοντά στον Βασάλο.

Όλα ξεκινούν από την παρατήρηση της Μελίνας για το πώς κοιμούνται Βασάλος και Σταυρούλα. “Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;”, ακούγεται να λέει η Σταυρούλα.

Δείτε το trailer:

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη νίκη των Μπλε στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι Κόκκινοι κλήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους δύο παίκτες που θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνιας, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 5άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ψηφοφορία της Τρίτης, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν οι Γιώργος Κορομι και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχτηκε πρώτος υποψήφιος μετά την πρώτη ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα