Survivor: Η σκληρή απάντηση του Δάντη σε Μαρτίκα και Σταυρούλα – “Εμετός, βρώμικα μυαλά”

Survivor: Η σκληρή απάντηση του Δάντη σε Μαρτίκα και Σταυρούλα – “Εμετός, βρώμικα μυαλά”
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου PAPADAKIS PRESS / GLOMEX

Η αντίδραση του Χρήστου Δάντη στα κουτσομπολιά του Μαρτίκα και της Σταυρούλας στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Δεν έμεινε αναπάντητος ο διάλογος Μαρτίκα και Σταυρούλας στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, οι οποίοι κατηγόρησαν την Ασημίνα ότι παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης με τις πλάτες του Χρήστου Δάντη.

Ο τραγουδιστής υπερασπίστηκε τον εαυτό του, αλλά και την αγαπημένη του, δίνοντας στου δύο παίκτες μια σκληρή απάντηση, ενώ μάλιστα έκανε λόγο ακόμα και για αντιδικία.

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής», έγραψε στο Instagram ο τραγουδιστής για τον Μαρτίκα.

Ενώ για την ατάκα της Σταυρούλας ότι “δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει“, ο Χρήστος Δάντης απάντησε με ένα emoji εμετού, ενώ έγραψε: “Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται”.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Τετάρτης, η ένταση για το εν λόγω θέμα συνεχίζεται, με τους παίκτες να έχουν μια ακόμη μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο.

Μάλιστα, η Ασημίνα ακούγεται να λέει Λένε ότι σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα. Μπορούμε να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι εδώ; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο”.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (22/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα