Survivor: Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα – “Είμαι ευτυχισμένος”

Survivor: Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα – “Είμαι ευτυχισμένος”
Η ρομαντική στιγμή Σάκη - Μαριαλένας glomex

Στο επεισόδιο της Κυριακής (30/5) Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απομονώθηκαν από την ομάδα και αντάλλαξαν λόγια αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το “Survivor 4” του ΣΚΑΙ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να προσφέρει πολυτελή έπαθλα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του Άγιου Δομίνικου.

Μέχρι στιγμής, είδαμε το έπαθλο με το καταμαράν, με το ελικόπτερο και με το ταξίδι στο Μαΐάμι, ενώ πολύ σύντομα το “Survivor 4” θα χαρίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε έναν από τους παίκτες.

Το έπαθλο που περίμενε τους παίκτες του Survivor που κέρδισαν στο αγώνισμα της Κυριακής ήταν ξανά ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, το οποίο απόλαυσαν και οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου είδαμε τον Σάκη να απομονώνεται με τη Μαριαλένα, καθώς ήθελε να της πει κάποια πράγματα που σκεφτόταν εδώ και καιρό, με το πρώην ζευγάρι να έρχεται ακόμη πιο κοντά.

“Δεν έχω μετανιώσει στιγμή για ό,τι έκανα για να είμαστε μαζί και αφότου χωρίσαμε και δεν είχαμε επαφή και ξανά βρεθήκαμε μέσα στο παιχνίδι είμαι ευτυχισμένος, γιατί ξέρω ότι σε κέρδισα σαν άνθρωπο και σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Είσαι φανταστικό παιδί και φανταστικός χαρακτήρας”, είπε ο ποδοσφαιριστής.

“Έπρεπε να σε φέρω στο Μαϊάμι για να μου τα πεις όλα αυτά; Δεν πειράζει Σάκη μου, κάλλιο αργά παρά ποτέ”, δήλωσε στην κάμερα η νεαρή γυμνάστρια.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή στιγμή των δύο παικτών:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα