Survivor- Ηλίας σε Σάκη: “Ζήλεψα που είδα πόσο παιχταράς είσαι”

Survivor- Ηλίας σε Σάκη: “Ζήλεψα που είδα πόσο παιχταράς είσαι”
Glomex

Σε μια εξομολογητική διάθεση, ο Ηλίας έπιασε τον Σάκη και παραδέχτηκε ότι τον ζηλεύει για τις αγωνιστικές του ικανότητες και γι' αυτό είχε μια "ψύχρα" απέναντί του.

Την ανάγκη να κάνει μια εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη αισθάνθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος λίγο πριν οι παίκτες μεταφερθούν στον αγωνιστικό χώρο στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας, έπιασε τον Σάκη και άνοιξε την καρδιά του, παραδεχόμενος ότι τον ζηλεύει για τις αγωνιστικές του ικανότητες.

“Νιώθω από την τελευταία φορά με το αγώνισμα με τους Τούρκους, ότι υπάρχει μία ψυχραμάρα μέσα μου απέναντί σου. Και δεν το είχα αναλύσει. Συνειδητοποίησα ότι, επειδή είσαι ένας παικταράς, έκανες ένα απίστευτο σερί αγώνων και το πήρες όλο επάνω σου με τους Τούρκους. Έδειξες ποιος είσαι. Δεν το έχω παραδεχτεί τόσο καιρό, αλλά ήταν σαν να ζήλεψα”, είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας στον Σάκη και στη συνέχεια ανέφερε στην κάμερα: “Του τα είπα, χωρίς να κρύψω τίποτα, για να βγούνε από μέσα μου. Δεν περίμενα να το κάνω και ξελάφρωσα. Μου βγήκε μια κακία και ζητώ συγγνώμη. ήδη νιώθω καλύτερα”.

Ο Σάκης δέχτηκε την συγνώμη του Ηλία και στη συνέχεια οι δύο παίκτες τα βρήκαν και αγκαλιάστηκαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα