Survivor – Ημιτελικός: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ που περνούν στον Τελικό

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Ποιος παίκτης έμεινε εκτός στον Ημιτελικό του Survivor 2024 και ποιοι πήραν το “χρυσό εισιτήριο” για τον μεγάλο Τελικό της Τετάρτης.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/06) ο Ημιτελικός του Survivor 2024, με μόνο τρεις από τους τέσσερις παίκτες να περνούν στον μεγάλο Τελικό της Τετάρτης (26/06).

Ο Ημιτελικός έλαβε χώρα στο Άλσος Γαλατσίου στην Αθήνα και είχε μια ιδιαιτερότητα, καθώς το κοινό του Survivor παρακολούθησε για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος.

Οι τέσσερις Survivors, δηλαδή ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα, αναμετρήθηκαν σε έναν ξεχωριστό στίβο μάχης.

Στο πλευρό τους είχαν φίλους, συγγενείς και παλιούς συμπαίκτες τους, καθώς και εκατοντάδες θαυμαστές τους που τους έδιναν ενέργεια από την εξέδρα, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις κι οι συγκινήσεις.

Ημιτελικός Survivor: Τα ζευγάρια και οι σκληρές Μονομαχίες

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια, μετά από κλήρωση, και κλήθηκαν να μονομαχήσουν μεταξύ τους.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, ενώ το δεύτερο ήταν ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Τα δύο ζευγάρια έπαιζαν εναλλάξ, ενώ ξεχώρισε εκείνος που έφτασε τις πέντε νίκες.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που προκρίθηκε από το πρώτο ζευγάρι με σκορ 5-3, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης ήταν εκείνος που κέρδισε στο δεύτερο ζευγάρι με το ίδιο σκορ.

Οι δύο νικητές πέρασαν κατευθείαν στον μεγάλο Τελικό, ενώ οι δύο ηττημένοι συνέχισα, μονομαχώντας μεταξύ τους για την πρόκριση και το τρίτο “εισιτήριο”.

Ποιος έμεινε εκτός – Ποιοι συνεχίζουν στον Τελικό του Survivor

Ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα έδωσαν μια σκληρή μάχη μεταξύ τους, καθώς και οι δύο ήταν κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι και με ελάχιστες αντοχές.

Τελικά, ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 5-1 και να πάρει το τρίτο εισιτήριο του Τελικού, ενώ ο Γιώργος Γκιουλέκας έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, μένοντας εκτός.

Στον μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (25/06), η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το τρόπαιο του νικητή και, φυσικά, το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα