Survivor: Καίει καρδιές η Ταραμπάνκο – Το φλερτ με παίκτη των Μπλε

Survivor: Καίει καρδιές η Ταραμπάνκο – Το φλερτ με παίκτη των Μπλε
Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο glomex - skai tv

Παίκτης των Μαχητών δηλώνει γοητευμένος από την Κάτια Ταραμπάνκο. Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξαν μπροστά στον Λιανό.

Ο “El Profesor” του Survivor 5, Σπύρος Μαρτίκας, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την παίκτρια των Διασήμων, Κάτια Ταραμπάνκο, λίγες μόνο ημέρες μετά την είσοδό του μοντέλου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε τη γνώμη του παίκτη των Μπλε σχετικά με τη συμμετοχή της Κάτιας στο Survivor, με τον Σπύρο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Τη θαύμαζα πέρυσι για την αγωνιστικότητά της και για την έντονη και πανέμορφη παρουσία της. Η κόκκινη ομάδα ομόρφυνε πάρα πολύ και νομίζω ότι επέστρεψε περισσότερο ανανεωμένη από πέρυσι και το ίδιο μάχιμη. Ομόρφυνε η κόκκινη ομάδα πάρα πολύ”.

Από την πλευρά της, η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε: “El Profesor λένε για εσένα πολλά εκεί έξω κι επιβεβαιώνονται εδώ μέσα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφά σου λόγια, νιώθω κολακευμένη”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Survivor Trailer: Άγριο ξέσπασμα Ταραμπάνκο στο Συμβούλιο

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται το επεισόδιο της Δευτέρας (14/02) του Survivor 5, με τους παίκτες να έρχονται σε έντονες συγκρούσεις, καθώς η πείνα τους εξαντλεί μέρα με τη μέρα.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ακόμα μία δύσκολη ημέρα αναμένεται να έρθει για τους παίκτες των Μπλε, με τις εντάσεις και τα νεύρα να “χωρίζουν” την ομάδα στα δύο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα που απαιτεί ισορροπία, με αρκετούς παίκτες να τραυματίζονται σοβαρά.

Διάσημοι και Μαχητές μονομαχούν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα για τη δεύτερα ασυλία, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού οι ηττημένοι θα κληθούν να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ένταση είναι μεγάλη, με την Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπά άγρια κατά της αντίπαλης ομάδας, γεγονός που κάνει την Ασημίνα να αποχωρήσει εκνευρισμένη.

Survivor: Το trailer της Δευτέρας (14/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα