Survivor: Καταπέλτης ο Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη – “Είσαι τιποτένιος κλέφτης”

Survivor: Καταπέλτης ο Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη – “Είσαι τιποτένιος κλέφτης”
Survivor glomex

Ξέσπασε ο Τάκης Καραγκούνιας λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Μεγάλος καυγάς μπροστά στον Γιώργο Λιανό για την απόφαση του Άρη Σοϊλέδη να μιλήσει κρυφά με την οικογένειά του.

Στιγμές απίστευτης έντασης εκτυλίχθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (03/05) στο Survivor με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας και τον Γιώργο Λιανό να είναι και πάλι θεατές στους καυγάδες των παικτών της Μπλε ομάδας.

Η κατάσταση στην ομάδα των Μπλε θυμίζει πεδίο μάχης, ειδικά μετά την παραβίαση ενός βασικού κανονισμού του Survivor 2022 από δύο παίκτες της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα τους Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ, οι οποίοι συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν σταμάτησε να δηλώνει πως βγήκε επιτέλους αληθινός για το ποιος πραγματικά είναι ο ποδοσφαιριστής και βρίσκοντας πάτημα δεν σταμάτησε να επιτίθεται στον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε “τιποτένιο κλέφτη“.

“Ο Σοϊλέδης θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας και όχι σαν μικρό αγοράκι που φέρεται συνήθως τον τελευταίο καιρό. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε ίσοι ο ένας απέναντι στον άλλον. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης που το μόνο που έκανες είναι να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο και όχι για να λες σ’ αγαπώ στη γυναίκα σου, όπως είπες, και να δεις αν είναι καλά, αλλά για να σου λέει η κοπέλα σου τι γίνεται εδώ μέσα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας τονίζοντας πως ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με την οικογένειά του ήταν για να ξεκαθαρίσει στη σύντροφό του πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσα στον ίδιο και τη Σοφιάννα, όπως άφησε να εννοηθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

“Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι παλιοκλεφτοκοτάδες που έχετε κλέψει και μιλάτε και θέλετε να είμαι ήρεμος”, δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας καλώντας μάλιστα τον Γιώργο Ταλάντσεβ να φύγει μακριά από τον Άρη Σοϊλέδη. “Δεν ντρέπεται λιγάκι μιλάει συνέχεια για γάμο με την κοπέλα του έξω και κάνει όλα αυτά τα έκτροπα και τα αίσχη εδώ μέσα; Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα, εδώ είμαστε”, ανέφερε ο μισθοφόρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα