Survivor – Κατερίνα Δαλάκα: Τα δύο άτομα που έκανε unfollow με το που πήρε πίσω το κινητό της

Survivor – Κατερίνα Δαλάκα: Τα δύο άτομα που έκανε unfollow με το που πήρε πίσω το κινητό της
Κατερίνα Δαλάκα - Survivor All Star glomex - skai tv

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε ξανά το κινητό στα χέρια της και έκανε unfollow στο Instagram δύο άτομα που σχετίζονται με το Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται εκτός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με την κατηγορία ότι έκαναν χρήση κινητού, καταπατώντας έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται εκτός ριάλιτι και αυτό το επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία της στο Instagram. Έτσι, για ένα από τα μεγάλα φαβορί τελειώνει άδοξα το ταξίδι του Survivor.

Με το που έπιασε κινητό στα χέρια της, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να κάνει unfollow δύο άτομα από το προφίλ της στο Instagram. Ο ένας είναι ο πρώην συμπαίκτης της και το δεύτερο άτομο είναι η σύντροφός του.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίοι είναι φίλοι με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θεωρείται υπαίτιος για την αποβολή της από το Survivor All Star.

Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποβολή από το Survivor All Star

Υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια στίβου και πρώην νικήτρια του ριάλιτι μετά την αποβολή της ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια, έγραψε όλο νόημα: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».

Με αυτό τον τρόπο, η ίδια θέλησε να δείξει πως άδικα κατηγορήθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη και την παραγωγή πως πήγαινε κρυφά στη ζούγκλα για να μιλήσει σε κινητό που της είχε δώσει κάποιος ντόπιος.

Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου άνοιξε το κινητό της

Στα χέρια της έχει πλέον το κινητό της τηλέφωνο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, η Ασημίνα παρουσιάστηκε ως ενεργή στο Viber στις 8:00 περίπου το βράδυ της Πέμπτης (09/02).

Δείτε σχετικό στιγμιότυπο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Πέμπτης, η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, είχε αναφέρει στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” ότι υπήρξε δραστηριότητα στο Instagram της Ασημίνας.

“Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας μας έκανε unfollow, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από τρίτον για το Instagram της”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα