Survivor: Καβγάς στον αγώνα – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Καβγάς στον αγώνα – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Glomex

Ένταση με πρωταγωνιστές τον Στάθη Σχίζα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ευχάριστο είναι πλέον το κλίμα στις ομάδες του Survivor, μετά από την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (22/05) στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες δήλωσαν πως πλέον αισθάνονται πολύ πιο ήρεμοι και χαλαροί, καθώς δεν γίνονται συνεχείς παρεξηγήσεις, ούτε δημιουργούνται κόντρες με φωνές και ουρλιαχτά.

Η μόνη “παραφωνία” στη χαρούμενη ατμόσφαιρα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με “πρωταγωνιστές” τον Στάθη Σχίζα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες ζαλίζονταν και δεν αισθάνονταν καλά, με τους Κόκκινους να αφήνουν αιχμές πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το κάνει στα ψέματα.

Μάλιστα, στην αναμέτρησή του με τον Άρη Σοϊλέδη, ο Στάθης Σχίζας εγκατέλειψε τον αγώνα στη μέση, αφήνοντας τον αντίπαλό του να κερδίσει.

Τελικά, τον αγώνα και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν οι Μπλε, με τους Κόκκινους να καλούνται να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι ανέδειξαν μέσα από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, επειδή είναι πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εξέφρασε την στεναχώρια της για το αποτέλεσμα της κάλπης, καθώς έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα και δεν θέλει να τον αποχωριστεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα