Survivor: Κλάματα, εντάσεις και αποχώρηση μετά τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις και κρυφές συναντήσεις

Survivor: Κλάματα, εντάσεις και αποχώρηση μετά τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις και κρυφές συναντήσεις
Facebook / Survivor Greece

Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις των παικτών του Survivor All Star. Η Ελευθερία Ελευθερίου που "κρυφάκουγε" και οι αναφορές για κρυφές συναντήσεις μεταξύ αντιπάλων. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Μία πολύ έντονη εβδομάδα με τσακωμούς, καταγγελίες και δυνατές μονομαχίες ολοκληρώνεται για το Survivor All Star, το οποίο συνεχίζεται με έναν πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει νέα “στρατόπεδα” μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων, φέρνοντας σε δεινή θέση ορισμένους παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο μπλε και κόκκινων.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κατασκοπεύει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Εν συνεχεία, μία ακόμη “βόμβα” έπεσε λίγο πριν από τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας και συγκεκριμένα, στον απόηχο του καβγά που είχε ο Ηλίας Γκότσης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με τον πρώτο να αποκαλύπτει πως γίνονται κρυφές συναντήσεις παικτών της ομάδας του και της αντίπαλης.

Ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε πως “έπιασε” τον Παναγιώτη, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και τον Στάθη Σχίζα (προτού αποχωρήσει οικειοθελώς) στο δάσος.

Με τον Στάθη έχω βρεθεί την πρώτη μέρα που ήρθα. Γιατί είναι φίλος μου. Με ρώτησε για την κοπέλα του και καμία πληροφορία δεν έφερα μέσα στο παιχνίδι”, απάντησε ο Παναγιώτης.

“Την πρώτη μέρα; Το ξέρουν κι άλλα άτομα. Δεν θα εκθέσω κανέναν”, είπε ο Ηλίας Γκότσης, ενώ ο συμπαίκτης του αναρωτήθηκε “Ποιος με έχει δει;”.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την πλευρά του, είπε: Τώρα λογικά προσπαθούν να χτυπήσουν τον Παναγιώτη. Εγώ δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά έχω να βρεθώ μαζί του;”.

“Ειλικρινά δεν ντρέπεσαι;” απάντησε ο Γκότσης, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είπε συμφώνησε πως ο Μπάρτζης ήταν με τον Παναγιώτη στο δάσος.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να μιλάει για την επίθεση που δέχεται από την ομάδα του, λέγοντας πως δεν έχει καταλάβει τι κακό έχει κάνει.

Μάλιστα, ο παίκτης των μπλε θα βάλει και τα κλάματα μπροστά στις κάμερες, καθώς εξομολογείται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αρκετά πιεσμένος.

Δυνατές μονομαχίες και αποχώρηση – Οι 4 υποψήφιοι

Στην κορύφωση του αποψινού επεισοδίου, οι δύο ομάδες θα δώσουν ακόμα ένα αγώνισμα, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με δυνατές μονομαχίες και ανατροπές.

Στο τέλος, το επεισόδιο θα κλείσει με το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το trailer της Πέμπτης:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα