Survivor-Λιανός: Ο Αντετοκούνμπο δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε

Survivor-Λιανός: Ο Αντετοκούνμπο δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ⓒ 2021 Brandon Dill / Associated Press

Δεν είδαν ακριβώς "από κοντά" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του οι νικητές του επάθλου του ελληνικού Survivor, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλυβά ήταν οι παίκτες του Survivor που κέρδισαν το έπαθλο και ταξίδεψαν στο Μαϊάμι. Εκεί, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν και ένα ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ, για τα playoffs του NBA.

Οι τέσσερις παίκτες απόλαυσαν το ματς από ακριβές θέσεις, πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφεραν να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από κοντά ή έστω να τον χαιρετήσουν κι εκείνος να ανταποδώσει. Αυτό συνέβη και εξαιτίας του αυστηρού πρωτοκόλλου αποστάσεων και της εξίσου αυστηρής χρήσης μάσκας που εφαρμόζεται σε όλους τους αγώνας του NBA, όπως εξήγησε ο Λιανός, που ήταν επισης στο γήπεδο.

“Ήταν εξαιρετικά. Υπερθέαμα αυτοί οι αγώνες, αλλά με τις μάσκες, πολύ τυπικοί όλοι. Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο. Δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε, ούτε βλέμμα δεν γύρισε. Ήταν πολύ δύσκολο να φωνάξουμε με τις μάσκες. Ήταν μπροστά μας και ένας παππούλης που μας είπε ότι αν κατεβάσουμε τη μάσκα κάτω από τη μύτη θα μας πετάξει έξω από το γήπεδο. Ξέρεις πώς είναι εκεί με τους κανόνες” είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα