Survivor: Μαρτίκας εναντίον Ρουβά – “Είναι 45 χρονών, να δώσει προτεραιότητα σε νεότερους”

Survivor: Μαρτίκας εναντίον Ρουβά – “Είναι 45 χρονών, να δώσει προτεραιότητα σε νεότερους”
Survivor 5 glomex

"Καρφιά" του Σπύρου Μαρτίκα εναντίον του Απόστολου Ρουβά για την ηλικία του και το συμβόλαιό του στο ριάλιτι επιβίωσης. "Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον λυπηθώ", δήλωσε ο παίκτης των Μπλε.

Όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Survivor αλλά και τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ανάμεσά τους και αυτή του Απόστολου Ρουβά, σχολίασε η ομάδα των Μπλε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να ανοίγει νέο μέτωπο.

Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά μπήκε ο Απόστολος Ρουβάς με τον 45χρονο φαρμακοποιό να αναφέρει τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να ψηφίζεται κάποιος προς αποχώρηση, πέρα από τους αγωνιστικούς ή τους λόγους συμβίωσης.

“Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε κάποιον για υποψήφιο προς αποχώρηση; Αγωνιστικοί λόγοι, λόγοι συμβίωσης. Όταν δεν έχεις ούτε το ένα ούτε το άλλο, ποιο κριτήριο βάζεις; Δεν πρέπει να βάλεις και κάποια άλλα κριτήρια που λέγονται προτεραιότητες, συνείδηση, ηθική και θα έλεγα, υποστήριξη;”, ρώτησε τους συμπαίκτες του ο Σπύρος Μαρτίκας και φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις.

“Θα πρέπει μεγαλύτερα συμβόλαια κάποιων που έμειναν πάνω από 3,5 μήνες πλέον, να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους, που πραγματικά αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Δύο από αυτούς είναι η Τζο και η Σταυρούλα […] Τώρα ο Απόστολος, 45 χρονών να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του και με το τι έχει περάσει στη ζωή του… Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει δύσκολα και εκείνος. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο μέσα στο Survivor και κλείνει σχεδόν 4 μήνες. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας σεφ ο οποίος έχει πρωινή εκπομπή, είναι 45 χρονών, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και που τον στηρίζει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μη στηρίξω την Τζο ή την Σταυρούλα”, είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα