Survivor: Μεγάλος καβγάς Μαριαλένας και Βασάλου – “Κάπου ώπα”

Survivor: Μεγάλος καβγάς Μαριαλένας και Βασάλου – “Κάπου ώπα”
Glomex

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζονται, με τους δύο παίκτες να ρίχνουν τα "καρφιά" ο ένας στον άλλο στο Survivor All Star.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (13/06) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι εντάσεις “καλά κρατούν”.

Το περίεργο κλίμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζεται, με τους δύο παίκτες να ρίχνουν τα “καρφιά” τους στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, εκφράζοντας απογοήτευση, πικρία, αλλά και νεύρα.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν ξύπνησαν στην καλύβα έκανε πλάκα στην Μαριαλένα, λέγοντάς της αν θα φέρει κανένα πόντο στο αγώνισμα, με εκείνη να παρεξηγείται και τον Σάκη Κατσούλη να επεμβαίνει.

«Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα. Έχεις αλλάξει και παρέες. Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα.

Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.» είπε εκνευρισμένος ο Σάκης Κατσούλης σχετικά με την συμπεριφορά του Βασάλου προς την Μαριαλένα.

Στην συνέχεια η Μαριαλένα στην προσωπική της συνέντευξη με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως αμφισβητεί αν ο Κωνσταντίνος είναι πλέον φίλος της.

“Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα. Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω”, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα