Survivor: Νέα δεδομένα για τους “Κόκκινους” – Τέλος ο κανόνας των δύο

Survivor: Νέα δεδομένα για τους “Κόκκινους” – Τέλος ο κανόνας των δύο
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor Instagram/survivorgreece

Με μία ανακοίνωση που ανατρέπει τα δεδομένα ξεκίνησε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Τι αλλάζει πλέον για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας του reality επιβίωσης.

Μία μεγάλη ανατροπή περίμενε τους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία και λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωση που ανατρέπει τα δεδομένα για τους 10 εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε πως ο κανόνας των δύο, που ίσχυε μέχρι σήμερα, παύει πλέον να ισχύει και “πλέον θα έχουμε κανονικά τα αγωνίσματα ασυλίας και ατομικής ασυλίας και οι μόνοι παίκτες που θα προστατεύονται θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν τους αγώνες ατομικής ασυλίας. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά. Άλλωστε υπάρχουν από πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα, επομένως υπάρχει η απόλυτη ισορροπία“.

Υπενθυμίζεται πως βάσει του κανόνα των δύο, που ισχύει σε όλα τα Survivor και έχει να κάνει με τους άνδρες και τις γυναίκες της κάθε ομάδας, από τη στιγμή που μία ομάδα έχει είτε δύο αγόρια είτε δύο κορίτσια, τότε αυτά τα άτομα δεν μπορούν να ψηφιστούν μέχρι ο αριθμός του αντίθετου φύλου να φτάσει και αυτός στα δύο άτομα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα