Survivor: Οι Μπλε στριμώχνουν την Ασημίνα και η Αναστασία “λυγίζει” στο Συμβούλιο

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor glomex

Επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας το Survivor 2024, με την Αναστασία να επιστρέφει τραυματισμένη στο Συμβούλιο του Νησιού και να ανακοινώνει την απόφασή της για το μέλλον της στο ριάλιτι.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Survivor 2024, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (06/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η επόμενη ημέρα του σοκαριστικού τραυματισμού της Αναστασίας βρίσκει τους παίκτες αναστατωμένους και μουδιασμένους, ενώ στο στόχαστρο των Μπλε βρίσκεται πια η Ασημίνα, η οποία δέχεται πιέσεις από τους αντιπάλους της εξαιτίας της στάσης της στα αγωνίσματα, καθώς όπως την κατηγορούν, αγωνίζεται όποτε θέλει εκείνη.

Η ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οδήγησε και στην πρώτη υποψηφιότητα με τη Σταυρούλα να ζητάει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν. Έτσι και έγινε.

Λίγο πριν την ψηφοφορία όμως, οι Μπλε επιτέθηκαν στην Ασημίνα λέγοντάς της πως τους κοροϊδεύει και χρησιμοποιεί τον τραυματισμό της για να μην παίζει, ενώ ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι πήρε την τσάντα της και έφυγε από τον αγώνα.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (06/05), οι Μπλε θεωρούν πως ήρθε η ώρα της Ασημίνας να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού αυτό λέει με τη στάση της τελευταία.

Έχει φτάσει η ώρα της Ασημίνας να αποχωρήσει γιατί αγωνιστικά δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο“, λέει ο Φάνης, με τον Ντάνιελ να σχολιάζει: “Όλη αυτή η συμπεριφορά που βλέπουμε από την Ασημίνα είναι ‘ναι μεν αλλά’. Ο άνθρωπος που πραγματικά θέλει να φύγει, απλά φεύγει”.

Ο Γιώργος Λιανός επιφυλάσσει στους Μπλε μία έκπληξη, που δεν είναι άλλη από την Αναστασία, η οποία εμφανίζεται στο Συμβούλιο του νησιού μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο χθεσινό αγώνισμα.

Φορώντας κολάρο στον λαιμό της, η ίδια λέει δακρυσμένη ενώπιον όλων, “είχα δεθεί με όλα τα παιδιά και Μπλε και Κόκκινους, αλλά δεν…“, αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανόν αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού της.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (06/05)

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα