Survivor: Οι νέοι παίκτες εισέβαλαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου – Η παγωμένη αντίδραση των Μπλε

Survivor: Οι νέοι παίκτες εισέβαλαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου – Η παγωμένη αντίδραση των Μπλε
Η Μπλε ομάδα του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθης Σχίζας είναι οι νέοι παίκτες του Survivor 5. Τα πρώτα τους λόγια και η αντίδραση των... παλιών.

Η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο νέοι παίκτες που είδαμε να μπαίνουν στο Survivor στο επεισόδιο του Σαββάτου (05/03). Η πρώτη μπήκε στην ομάδα των Μπλε και ο δεύτερος στην ομάδα των Κόκκινων.

Η Τζο είναι 19 ετών άρα και η μικρότερη παίκτρια του Survivor 5 και όπως είπε είναι φοιτήτρια κτηνιατρικής, ενώ έχει διακριθεί και στον χώρο του στίβου.

Όσο για τον Στάθη Σχίζα, ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, έχει μία κόρη οκτώ ετών, τη Χρύσα, η οποία, πριν ο ίδιος μπει στο παιχνίδι, του είπε ότι θα ήθελε να τον δει στην κόκκινη ομάδα, όπως και έγινε.

Και οι δύο παίκτες δήλωσαν πως είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τις ομάδες τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στα αγωνίσματα.

Οι δύο νέοι παίκτες “εισέβαλαν” στο παιχνίδι, με την ομάδα των Μπλε να φαίνεται αρκετά “παγωμένη”. Στο άκουσμα ότι νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor 2022, οι Κόκκινοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τους Μπλε να δείχνουν αρκετά απογοητευμένοι.

Παρακάτω τα πρώτα λόγια των νέων παικτών:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα