Survivor: Όταν η Ρία τσακωνόταν με τον Χικμέτ το 2019 – Οι ομοιότητες με τον καβγά του Τάκη

Survivor: Όταν η Ρία τσακωνόταν με τον Χικμέτ το 2019 – Οι ομοιότητες με τον καβγά του Τάκη
Glomex

Ο καβγάς της Ρίας με τον Τάκη στο Survivor All Star, έφερε μνήμες από το παιχνίδι του 2019 στο οποίο η παίκτρια είχε μαλώσει με τον Τούρκο συμπαίκτη της. Τα πλάνα από τότε.

Έναν μεγάλο καβγά είχαν στο Survivor All Star, στο επεισόδιο της Τρίτης (07/02), η Ρία Κολοβού και ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους Μπλε να σπεύδουν να τους χωρίσουν και να τους ηρεμήσουν.

Ο τσακωμός τους ακολούθησε εκείνον που είχαν δύο μέρες πριν στο συμβούλιο και, στην ουσία, βασίστηκε στο κατά πόσο οι δύο παίκτες στήνουν ψηφοφορίες.

“Για άλλη μια φορά η Ρία προσπαθούσε να με διαβάλλει και να πει ότι έχω στρατηγική και στήνω ψηφοφορίες. Άπα Ριάκι χαλάρωσε λίγο γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα”, ανέφερε ο Τάκης. Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μπλε έγινε πιο έντονη, ενώ δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί ανάμεσά τους, με τον Τάκη να υποστηρίζει πως η Ρία κινήθηκε ύπουλα και πονηρά και την ίδια να τον αποκαλεί “πεταλούδα”. Η κατάσταση ξέφυγε με την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα και τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας να παρεμβαίνουν.

Στο μεταξύ η Ρία υπερασπίστηκε τον εαυτό της, δηλώνοντας πως δεν θα έπρεπε ο Τάκης να φέρεται έτσι σε μία γυναίκα. Δεν με σεβάστηκε. Ένα παραπάνω το ότι είμαι γυναίκα”, είπε στην κάμερα του ριάλιτι.

Οι ομοιότητες με καβγά του 2019

Ήδη από χθες βράδυ, όταν ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ των δύο παικτών της Μπλε ομάδας, οι χρήστες του Twitter ανέσυραν από τη μνήμη τους έναν τσακωμό που είχε γίνει στο ελληνοτουρκικό Survivor του 2019, με πρωταγωνίστρια πάλι τη Ρία.

Τότε, η παίκτρια τα είχε βάλει με τον Τούρκο συμπαίκτη της Χικμέτ, με τους χρήστες του Twitter να υποστηρίζουν πως η Ρία είχε χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική, κάνοντας δηλαδή πηγαδάκια και ζητώντας μετά τον λόγο, ενώ ξεκινούσε διάφορες εντάσεις.

Επίσης, είχε εκφράσει και τότε την ενόχλησή της για την ασέβεια απέναντι στις γυναίκες. “Είμαι γυναίκα, δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι. Σεβάσου τις γυναίκες. Μην μου το ξαναπείς. Ποτέ”, είχε πει στον Χικμέτ ο οποίος της είχε μιλήσει άσχημα. Δεν σεβάστηκε το ότι είμαι γυναίκα”, είχε τονίσει.

Αρκετοί είναι οι τηλεθεατές που την κατηγορούν για “θέατρο”, υποστηρίζοντας πως έκανε τα ίδια κατά τη συμμετοχή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα