Survivor – Πιλίδης: “Δεν έπρεπε να μπω στο παιχνίδι, ήταν τελείως διαφορετικό”

Survivor – Πιλίδης: “Δεν έπρεπε να μπω στο παιχνίδι, ήταν τελείως διαφορετικό”
Γιωρίκας Πιλίδης glomex

Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star ο Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και παραδέχθηκε πως δεν θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση της παραγωγής και να μπει ξανά στο reality.

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποβολή του από το Survivor μαζί με τον Ηλία Γκότση, πραγματοποίησε ο Γιωρίκας Πιλίδης το μεσημέρι της Δευτέρας (03/04) και βρέθηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” του ΣΚΑΙ.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας και είχε επικοινωνία με την Ελλάδα μέσω κινητού, και εξαιτίας αυτού αποβλήθηκε από το Survivor All Star, παραδέχθηκε στον παρουσιαστή πως δεν έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση της παραγωγής και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είπε τελικά το “ναι”.

“Δεν έπρεπε να πω ‘ναι’ στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά με τα επαγγελματικά μου και τον αποκλεισμό μου για δύο χρόνια από τους αγώνες, αναγκάστηκα να μπω ξανά στο παιχνίδι”, είπε ο ίδιος και εξήγησε τι ήταν αυτό που δεν του άρεσε φέτος στο παιχνίδι.

Ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν είχε καμία σχέση με πέρυσι, ήταν άλλο παιχνίδι. Θεωρώ ότι επειδή όλοι το έχουμε ξαναπεράσει, είχαμε έναν πολύ διαφορετικό αέρα μέσα στο παιχνίδι και ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει. Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επιτόπου φεύγει και λέει από πίσω άλλα αρκεί να προχωρήσει στο παιχνίδι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα