Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 glomex

Μεγάλη ανατροπή στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5. Ποιος παίκτης βρέθηκε αναπάντεχα στον τάκο;

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor είχε πολλές ανατροπές, αλλά και πολλές εντάσεις για τις δύο ομάδες, με τον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας να αλλάζει τις ισορροπίες για τη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το αποψινό αγώνισμα ασυλίας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και όλα κρίθηκαν στον τελικό στόχο, με αρκετούς από τους παίκτες να τα βρίσκουν σκούρα. Την ίδια ώρα, στο Συμβούλιο του Νησιού οι τόνοι ανέβηκαν, με τις δύο αντίπαλες ομάδες να έρχονται σε σύγκρουση, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα τον οποίον κέρδισαν οι Μαχητές.

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας κατέληξε στους Μαχητές, ενώ για πρώτη φορά στο Survivor 2022 η κάλπη “έβγαλε” δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων. Μετά από τις δύο ψηφοφορίες, οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, την ασυλία κέρδισαν και πάλι οι Μαχητές, με τους Διάσημους να αναγκάζονται να βρεθούν ξανά στην κάλπη. Μετά την ψηφοφορία των Διασήμων, νέα υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα