Survivor: Σε “τεντωμένο σχοινί” οι σχέσεις Βασάλου – Μαριαλένας και τα… νεύρα τους

Survivor: Σε “τεντωμένο σχοινί” οι σχέσεις Βασάλου – Μαριαλένας και τα… νεύρα τους
Survivor All Star Glomex

Συνεχίζεται το περίεργο κλίμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star. Μάχη για την τρίτη ασυλία. Δείτε το trailer της Τρίτης (13/06).

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (13/06) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι εντάσεις “καλά κρατούν”.

Όπως βλέπουμε στο trailer, το περίεργο κλίμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζεται και σήμερα, με τους δύο παίκτες να ρίχνουν τα “καρφιά” τους στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, εκφράζοντας απογοήτευση, πικρία, αλλά και νεύρα.

“Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια και αντί να γελάσουν όλοι, μας κάνει χάλια, δεν είναι χιούμορ, είναι κακία λέει η Μαριαλένα, με τον Σάκη Κατσούλη να κατηγορεί τον Βασάλο πως προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της.

“Εγώ λέω την αλήθεια. Κάποιους τους ενοχλεί. Ωρύεται! Τι έγινε; Έχει πέσει το σύμπαν; Να μου φτιάξουν μία ωραία λίστα με το τι πρέπει να λέω και τι δεν πρέπει να λέω, δηλώνει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα “λυγίζει”: “Δυο βδομάδες τώρα που τον έχω ψηφίσει, έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Μου κάνει κακό. Κάπου ώπα. Δεν ξέρει τι έχω περάσει εγώ, δεν ξέρει τίποτα“.

Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες καλούνται να αφήσουν στην άκρη τα θέματά τους και να επικεντρωθούν στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, που αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Στο τέλος του επεισοδίου, οι ηττημένοι θα πρέπει να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι είναι ήδη η Μελίνα Μεταξά από τους Κόκκινους και ο Νίκος Μπάρτζης από τους Μπλε.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (13/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα