Survivor: Σοκ από το “φαρμάκι” του Μαρτίκα – “Νομίζουν ότι με έχουν για πέταμα;”

Survivor: Σοκ από το “φαρμάκι” του Μαρτίκα – “Νομίζουν ότι με έχουν για πέταμα;”
Survivor All Star Facebook / @Survivor Greece

Πληγωμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος από τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star. Πρώτος αγώνας ασυλίας και νέο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Κυριακής (12/02).

Επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής (12/02) το Survivor All Star, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Το νέο επεισόδιο βρίσκεται τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε περίεργη ψυχολογία, ενώ όλοι σχολιάζουν τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα την προηγούμενη βδομάδα, ο οποίος είχε πει πως αν έφευγε ο Κώστας Παπαδόπουλος, τότε η ομάδα του θα δυνάμωνε.

“Κώστα μου συγγνώμη… Αλλά αν ακούσουμε το όνομα του Κώστα σήμερα, η αποχώρησή του θα σηματοδοτήσει μία Κόκκινη ομάδα να στέκεται αήττητη σε οποιαδήποτε επιλογή και οποιοδήποτε ματσάρισμα των Μπλε. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να να μην λέμε αλήθειες”, είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ υποψήφιοι ήταν και τρεις παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Σταυρούλα Χρυσαειδή δηλώνει σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Σπύρου, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης τάσσεται με το μέρος του. Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρει με πικρία και νεύρα: “Τι είναι αυτοί ρε; Νομίζουν ότι με έχουν για πέταμα; Για να σε δω τώρα Μαρτίκα μου”.

Σημειώνεται πως την Κυριακή (12/02) θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας, αλλά και το πρώτο συμβούλιο του νησιού.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (12/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα