Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (04/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ξεσπά στην κάμερα του Survivor 2022 λέγοντας πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν.

Οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” ξανά στη μάχη απόψε, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να χτυπά στο κεφάλι και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον ώμο.

Στο συμβούλιο του νησιού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας θα ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (02/04) στο Αίγιο.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (04/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα