Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor Instagram/survivorgreece

Μάχη σώμα με σώμα για μπλε και κόκκινους. Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα ασυλίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor και οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχνονται καθημερινά στη μάχη της επιβίωσης με σκοπό την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (31/05), όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες καλά κρατούν, με τον Σπύρο Μαρτίκα να δέχεται “πυρά” από μεγάλη μερίδα παικτών και ιδιαίτερα από τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ο παίκτης έχει κοντραριστεί ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα.

Οι παίκτες βρίσκονται ξανά στον στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τους μπλε να συνεχίζουν το σερί και να κερδίζουν και αυτόν τον αγώνα, στέλνοντας τους κόκκινους σε ένα ακόμα Συμβούλιο του νησιού για μία κρίσιμη ψηφοφορία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και άρα να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαίη θα είναι εκείνη που θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ενώ άγνωστο παραμένει το ποιον θα υποδείξει ο Τάλα ως τον τρίτο υποψήφιο, ανάμεσα σε Στέλλα και Στάθη.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (31/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα