Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Με μεγάλες ανατροπές επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας το Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνας ασυλίας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (27/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται πιο εκρηκτικό από ποτέ.

Στο νέο επεισόδιο οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, αλλά και για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Μια ενδεχόμενη ήττα τους θα οδηγήσει στην ανάδειξη δύο ακόμα υποψηφίων που θα τεθούν μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά στην ψηφοφορία του κοινού.

Οι νέες Survivors φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μία στρατηγική διαφορετική σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα η οποία ήδη είναι χωρισμένη σε δυο υποομάδες.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (27/2)

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή “μάχη”. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ήδη η Χριστίνα Κεφαλά. Όπως όλα δείχνουν το βράδυ της Δευτέρας στον “τάκο” θα βρεθεί και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα