Survivor Spoiler: Αυτό είναι το έπαθλο της Κυριακής – Τελειώνει η πείνα

Survivor Spoiler: Αυτό είναι το έπαθλο της Κυριακής – Τελειώνει η πείνα
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Τι έπαθλο θα διεκδικήσουν οι παίκτες του Survivor All Star στο αγώνισμα του νέου επεισοδίου. Πότε θα λάβουν τις απαραίτητες προμήθειες, που θα τους βοηθήσουν στην επιβίωση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star την Κυριακή (15/01) στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου.

Οι δύο ομάδες “ρίχονται” στη μάχη διεκδικώντας την ασυλία, αλλά και ένα ακόμη έπαθλο φαγητού, τη στιγμή που η πείνα “θερίζει” τους παίκτες, ειδικά τους Μαχητές, οι οποίοι παραμένουν χωρίς φαγητό εδώ και αρκετές μέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας”, το έπαθλο φαγητού θα είναι ένα γλυκό. Συγκεκριμένα, οι νικητές της αναμέτρησης θα κερδίσουν λουκουμάδες με μέλι, το οποίο θα τους δώσει αρκετή ενέργεια και δύναμη.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έρχονται στο νησί οι προμήθειες, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή των Survivors.

Οι προμήθειες θα περιλαμβάνουν λάδι, αλεύρι και ρύζι, οι οποίες θα δοθούν και στις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζεται, ότι στα προηγούμενα Survivors οι προμήθειες δίνονταν από την πρώτη μέρα, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, οι παίκτες έπρεπε να τις διεκδικήσουν στα αγωνίσματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα