Survivor Spoiler: Αναβρασμός μετά τις αποβολές – Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor Spoiler: Αναβρασμός μετά τις αποβολές – Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία
Survivor All Star skai tv

Τεράστιες εκπλήξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (28/3) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, η επόμενη μέρα της αποβολής των δύο παικτών, όπως φαίνεται στο trailer, βρήκε απογοητευμένους τους παίκτες της Μπλε ομάδας, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απευθύνεται στον πρώην πια παίκτη του Survivor με ειρωνικό ύφος, στέλνοντάς του τα φιλιά του!

Γκότση μου, πήρες τελικά αυτό που σου άξιζε. Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες ‘ομάδάρα μου’, αλλά το δικό σου στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο. Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του Survivor 2018, θέλω να σου δώσω κάτι… φιλάκια“, είπε ο Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας

Στο επεισόδιο της Δευτέρας μια απρόσμενη εξέλιξη ήρθε για να ανατρέψει όσα γνωρίζουμε. Δε πρόλαβε να πραγματοποιηθεί καλά καλά η σύσταση των νέων ομάδων και στο επόμενο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα πάντα άλλαξαν.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού πως ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών με αποτέλεσμα να αποβληθούν από το παιχνίδι.

“Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας νικητές ήταν οι Κόκκινοι με τους Μπλε τελικά να πηγαίνουν στην κάλπη.

Οι “νέοι” Μπλε θα ψήφισαν και από την κάλπη προέκυψαν δύο ονόματα, του Νικόλα Αγόρου και του Σπύρου Μαρτίκα, που είναι και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρώτη ψηφοφορία, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή “μάχη” ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (28/3)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα