Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας – Έκπληξη από τον Ατζούν

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας – Έκπληξη από τον Ατζούν
Ατζούν Ιλιτζαλί Youtube / @SKAI.gr

Ποια ομάδα θα επικρατήσει στον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star και τι θα απολαύσει. Για ποιο λόγο θα επισκεφθεί τον Άγιο Δομίνικο ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλτιζαλί.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τετάρτη (22/03), στον ΣΚΑΙ.

Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, οι Διάσημοι βρέθηκαν με τους περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η πείνα τους όμως φαίνεται να είναι πιο σημαντική από το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ένα μέλος τους.

Με το βλέμμα στραμμένο στον αγώνα που φέρνει ως έπαθλο την επικοινωνία και το φαγητό, οι Κόκκινοι ετοιμάζονται να μπουν στο στίβο μάχης.

Οι Μπλε μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ήττες των Κόκκινων όμως έχουν να λύσουν τα δικά τους θέματα καθώς η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη και την Εύη φαίνεται να μην έχει τέλος.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από τους τρεις αγώνες ασυλίας, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα “ριχτούν” απόψε στη μάχη διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, που είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και να κατακτήσει το έπαθλο επικοινωνίας;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν το έπαθλο και θα ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους.

Παιχνίδι “δημοπρασίας” με τον τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ένα νέο παιχνίδι παίζουν απόψε οι Survivors στον Άγιο Δομίνικο! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συναντά την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα και η διεκδίκηση για τα πιο απολαυστικά πιάτα ξεκινά.

Οι παίκτες κάθε ομάδας έχουν στα χέρια τους ένα χρηματικό ποσό και με αυτό μπορούν στο πλαίσιο της δημοπρασίας να διεκδικήσουν το φαγητό που τους φαίνεται περισσότερο δελεαστικό. Οι προσφορές πέφτουν βροχή ποιος όμως θα μπορέσει να κατοχυρώσει το… καλύτερο πιάτο;

Survivor All Star: Δείτε τα δύο trailers της Τετάρτης (22/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα