Survivor: Στα μαχαίρια Ασημίνα και Σοφιάνα μετά το συμβούλιο – “Δικό σου έργο είναι ό,τι συμβαίνει σήμερα”

Survivor: Στα μαχαίρια Ασημίνα και Σοφιάνα μετά το συμβούλιο – “Δικό σου έργο είναι ό,τι συμβαίνει σήμερα”
Σοφιάνα Αβραμάκη glomex

Μετά τα "πυρά" που αντάλλαξαν στο συμβούλιο, Ασημίνα και Σοφιάνα συνεχίζουν την κόντρα τους με τα "καρφιά" να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έχουν πέσει στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάνας Αβραμάκη του Survivor 5, καθώς οι δυο πρώην συμπαίκτριες και φίλες μετά τα εκατέρωθεν “πυρά” που αντάλλαξαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, παραμένουν πικραμένες η μία με την άλλη.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα δήλωσε η Σοφιάνα στο επεισόδιο του Σαββάτου (26/03) λέγοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται κουρασμένη ψυχολογικά “με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα. Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το λύνω τετ α τετ με τον άλλον, όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο συμβούλιο”.

Μετά τα όσα είπε στους νέους συμπαίκτες της, η Σοφιάνα ανέφερε πως “έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι. Σκέψου το”.

“Αυτό που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι η Ασημίνα νιώθω ότι ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία πράγματα δεν θα έβγαινα να τα πω, γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου αλλά οι συγκυρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο. Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή; Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες ποια ήταν εκεί να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου και έκανε ώρες συζητήσεων μαζί σου για να μπορείς να καλύψεις το κενό. Ξεχνάς όταν έπεφτες κάπως αγωνιστικά ποιος ήταν εκεί να σου λέει ότι η θέση σου είναι στον τελικό και κράτα γερά και έχεις ακόμα πολλά ψωμιά να φας μέσα στο παιχνίδι. Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα και άκουγε περισσότερες φορές τα δικά σου προβλήματα, παραγκωνίζοντας τα δικά μου προσωπικά προβλήματα γιατί είμαι και μεγαλύτερή σου και λυπάμαι πραγματικά γιατί όλα αυτά τα ξεχνάς από μόλις μία αλλαγή ομάδων. Και εσύ η ίδια όταν κατάλαβες ότι η ομάδα μου παρατήρησε και στη συνέχεια σχολίασε όλη αυτή την κρύα σου στάση απέναντί μου, το κατάλαβες και ερχόσουν να με αγκαλιάσεις και να μου πεις ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και να μην τους ακούω γιατί θέλουν να μου βάλουν λόγια για να καταστρέψουν τη φιλία μας. Εσύ. Όχι εγώ. Δικό σου έργο είναι ό,τι συμβαίνει και εκτυλίσσεται σήμερα”, δήλωσε φανερά απογοητευμένη η Σοφιάνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα