Survivor: Στα “μαχαίρια” Μαρτίκας και Μπάρτζης – “Με θέλει στην απομόνωση”

Survivor: Στα “μαχαίρια” Μαρτίκας και Μπάρτζης –  “Με θέλει στην απομόνωση”
Survivor All Star Glomex

Εντάσεις στο Survivor All Star, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάζουν κατηγορίες περί στρατηγικής. Λογομαχία στο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Δευτέρας (08/05).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (08/05), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μετά από τη χθεσινή υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, την πρώτη για αυτή την εβδομάδα, επικρατεί ένα κλίμα έντασης στην παραλία των παικτών.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο 45χρονος φαρμακοποιός τα “βάζει” με τον Νίκο Μπάρτζη, τον οποίον κατηγορεί ότι ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική στο παιχνίδι.

Με πόση ευκολία μπορεί να σπείρει κάποιος τη διχόνοια. Ειδήμονας σε αυτό, ο Νίκος Μπάρτζης. Απαξίωση και υποτίμηση των πάντων γύρω του και μετά θυματοποίησή του” λέει ο Μαρτίκας.

Με θέλει στην απομόνωση, για να με πολεμάει όσο τίποτα” αναφέρει από την πλευρά του ο Μπάρτζης, ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου αποκαλεί τον Μαρτίκα απόλυτα χειριστικό.

Οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στους στίβους μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας, ενώ στο συμβούλιο που θα ακολουθήσει “ανάβουν τα αίματα”.

“Άμα ο Σπύρος δεν μπορεί να ακούσει πραγματικές αλήθειες με γεγονότα” λέει ο Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού, με τον Μαρτίκα να του απαντά πως είναι ψέματα ότι μαγείρεψε τις ψηφοφορίες.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (08/05)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα