Survivor: Στα όρια της εμμονής ο Σταμάτης – Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 3'
Survivor: Στα όρια της εμμονής ο Σταμάτης – Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Εσωτερικές συγκρούσεις στους Μπλε του Survivor, με τον Σταμάτη να επιτίθεται στον Τζέιμς με τις “ευλογίες” του Παππά. Οι χαμένοι και η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (25/03) το Survivor 2024 στον ΣΚΑΙ, μετά από την πρώτη υποψηφιότητα της Ευγενίας από τους Μπλε την προηγούμενη μέρα.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, από την οποία θα κρινόταν και το φύλο της επερχόμενης Μονομαχίας.

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία όπου τα πάντα κρίνονταν στον στόχο.

Τα ματσαρίσματα πήγαιναν πόντο -πόντο και οι ανατροπές στο σκορ ήταν συνεχείς, μέχρι που μια ομάδα κατέκτησε το πολυπόθητο 12άρι.

Στο flag race έπαιξαν οι Φάνης – Αναστασία και Δαλάκα – Περπατάρης, με τους Μπλε να καταφέρνουν μια ανατρεπτική νίκη έναντι των Κόκκινων, με σκορ 12-8.

Survivor: Εσωτερικές συγκρούσεις στους Μπλε

Παρά το γεγονός ότι ήταν οι νικητές και στο συμβούλιο πήγαν ως θεατές, οι Μπλε μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο ceremony.

Κι αυτό έγινε λόγω του Σταμάτη, ο οποίος άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για την ομάδα του, κάνοντας επίθεση στον Τζέιμς Καφετζή.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης ξέσπασε για την αντιμετώπιση που έχει από τον Τζέιμς, κατηγορώντας τον πως, ακόμη κι όταν φέρνει πόντους, δεν τον θεωρεί δυνατό και υπολογίσιμο παίκτη.

“Ο Τζέιμς κοιτά μόνο τα στατιστικά του για να προστατευτεί” είπε και τον κατηγόρησε για στρατηγική, με τους υπόλοιπους Μπλε, όμως, να τον διαψεύδουν.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ο Σταμάτης έχει πέσει στην παγίδα που έχει στήσει εδώ και καιρό ο Αλέξης Παππάς.

Survivor: Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Η Κόκκινη ομάδα “μίλησε” στην κάλπη, με την Άιρα – η οποία ψηφίστηκε ως η πιο αδύναμη παίκτρια – να αναδεικνύεται η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αυτή η επιλογή διαμόρφωσε και το φύλο της Μονομαχίας, η οποία θα έχει “άρωμα γυναίκας”.

Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ” είπε η Άιρα.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (26/03)

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ η κόντρα Σταμάτη – Τζέιμς συνεχίζεται, με τις “ευλογίες” του Αλέξη Παππά.

“Εμμονική σχέση είχα στο Survivor του 2021 και στο Survivor τώρα” ακούγεται να απαντά ο Τζέιμς στις νέες κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα