Survivor – Στατιστικά: Ένας άνδρας και μία γυναίκα στην πρώτη θέση – Αυτός είναι ο χειρότερος παίκτης

Survivor – Στατιστικά: Ένας άνδρας και μία γυναίκα στην πρώτη θέση – Αυτός είναι ο χειρότερος παίκτης
Survivor All Star skai tv

Όχι ένας, αλλά δύο παίκτες βρίσκονται στην κορυφή των στατιστικών του Survivor All Star. Ποιος είναι ο "αδύναμος κρίκος" του Αγίου Δομίνικου.

Το φετινό Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχνονται στη μάχη σε κάθε αγώνα, με τις ισορροπίες να αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Ποιοι, όμως, έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής στα αγωνίσματα;

Survivor All Star: Ποιοι σαρώνουν σε στατιστικά

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε για πρώτη φορά δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, με το ποσοστό νικών τους να φτάνει το 69,2%.

Στον αντίποδα βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Συγκεκριμένα, το ποσοστό νικών της ανέρχεται μόλις στο 33,3%.

Survivor All Star: Η κορυφαία 10άδα

statisztikaworld

Survivor All Star: Η κατάταξη 11-23

statisztikaworld

Survivor: Έκτακτο συμβούλιο για τη μίξη των ομάδων

Άκρως ανατρεπτικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, που επιστρέφει την Κυριακή (26/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Γιώργος Λιανός συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στο νησί και ανακοινώσει στους παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε ότι οι ομάδες θα ξαναφτιαχτούν από την αρχή.

Έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν. Η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί λέει ο παρουσιαστής του Survivor, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (26/03)

Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Κόκκινοι

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε

Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα