Survivor – Στατιστικά: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι παίκτες Μπλε και Κόκκινων

Survivor – Στατιστικά: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι παίκτες Μπλε και Κόκκινων
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Τα στατιστικά τους στα αγωνίσματα έμαθαν οι παίκτες του Survivor. Ποιος ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος της κάθε ομάδας. Αναλυτικά τα ποσοστά.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο του Survivor που προβληθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/04).

Εκτός από τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, οι παίκτες των δύο ομάδων έμαθαν τα στατιστικά τους στα αγωνίσματα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το ποσοστό του κάθε παίκτη ξεχωριστά, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή (Κόκκινοι) και τον Γιώργο Ταλάντσεβ (Μπλε) να έχουν τα υψηλότερα νούμερα.

Αντιθέτως, ο Απόστολος Ρουβάς (Κόκκινοι) και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (Μπλε) είχαν τα χαμηλότερα ποσοστά.

Survivor: Τα στατιστικά των Κόκκινων

Στην 1η θέση των Κόκκινων με ποσοστό επιτυχίας 77% βρέθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, στη 2η με 61% η Ασημίνα Χατζηανδρέου και στην 3η με 56% ο Στάθης Σχίζας.

Ακολούθησαν Τζο Μαριδάκη (54%), Νίκος Γιάννης (48%), Γιώργος Κατσαούνης (48%) Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (42%) και τελευταίος ο Απόστολος Ρουβάς (41%).

Survivor: Τα στατιστικά των Μπλε

Στην 1η θέση των Μπλε με ποσοστό επιτυχίας 65% βρέθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, στη 2η με 62% ο Άρης Σοϊλέδης και στην 3η με 55% ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ακολούθησαν Θωμαΐς Εμμανουηλίδου (50%), Στέλλα Ανδρεάδου (45%), Σπύρος Μαρτίκας (43%), Σοφιάνα Αβραμάκη (42%), Βρισηίδα Ανδριώτου (36%) και τελευταίος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (21%).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα