Survivor: Στο στόχαστρο ξανά ο Μαρτίκας – Ειρωνείες, ξεσπάσματα και “τιμωρία” από τους Μπλε

Survivor: Στο στόχαστρο ξανά ο Μαρτίκας – Ειρωνείες, ξεσπάσματα και “τιμωρία” από τους Μπλε
Survivor glomex

Καλά κρατεί η ένταση στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου για τους παίκτες του Survivor. Στόχος των Μπλε να αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας από το reality επιβίωσης.

Κακήν κακώς θέλουν να διώξουν τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor οι συμπαίκτες του, με τον πολυσυζητημένο παίκτη του reality επιβίωσης να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (31/05) οι παίκτες της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης “ξεσκέπασαν” το σχέδιο που φαίνεται να ακολουθεί ο Σπύρος Μαρτίκας για την εξόντωση των συμπαικτών του, με τους δυο τους να δηλώνουν πως σε περίπτωση που η ομάδα τους χάσει την ασυλία στο σημερινό αγώνισμα θα ήθελαν να ψηφιστούν για να αναμετρηθούν μαζί του και να καταφέρουν να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Η Ασημίνα μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της που ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, κατηγορώντας τον πως ψάχνει να βρει κάτι για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας ανοιχτά την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως ήταν εκείνη που ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να πλέξει το εγκώμιό της κατά την αποχώρησή του και να πει πως εκείνη αξίζει να κερδίσει το φετινό Survivor, για αντάλλαγμα μάλιστα ένα τραγούδι με την υπογραφή του Χρήστου Δάντη!

Τιμωρητική διάθεση όμως φαίνεται πως έχουν οι παίκτες της μπλε ομάδας, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης, θέλουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας να τιμωρηθεί όχι μόνο ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά όλη η κόκκινη ομάδα, καθώς όπως είπε κανείς δεν στάθηκε απέναντί του στο χθεσινό Συμβούλιο.

Η ένταση όμως συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης, καθώς οι Μπλε φάνηκε να ειρωνεύονται το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα ενόψει της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του νησιού, βάσει του οποίου, σε περίπτωση ήττας της κόκκινης ομάδας, ο παίκτης “υποσχέθηκε” ότι θα στηρίξει και τα τέσσερα παιδιά και ευχήθηκε μάλιστα να αποχωρήσει προκειμένου να δώσει χώρο στους νέους παίκτες.

Το σχέδιο του Μαρτίκα προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την ειρωνία των παικτών της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι δεν φάνηκε να πιστεύουν στιγμή πως ο παίκτης θα “θυσιαστεί” για κάποιον από τους συμπαίκτες του και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα