Survivor: Στον “αέρα” ο τελικός – Όλο το παρασκήνιο με το κρούσμα κορονοϊού

Survivor: Στον “αέρα” ο τελικός – Όλο το παρασκήνιο με το κρούσμα κορονοϊού
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Πώς το κρούσμα κορονοϊού επηρεάζει τη μεγάλη βραδιά του τελικού του "Survivor 4". Τα ερωτηματικά και τα πιθανότερα σενάρια.

Μια μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει σχετικά με τον μεγάλο τελικό του “Survivor 4”, καθώς ανακοινώθηκε πως πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ένα γεγονός που θέτει πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη διεξαγωγή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς, του οποίου η εκπομπή έκανε φινάλε τη Δευτέρα (28/6), είχε καλεσμένους στο “Καλό Μεσημεράκι” πρώην παίκτες του “Survivor 4”. Μετά από διαγνωστικό έλεγχο, έγινε γνωστό ότι ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που ήταν να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε θετικός στην covid-19. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι πρώην του ριάλιτι να απομακρυνθούν και να μην εμφανιστεί κανένας στην εκπομπή.

Αυτονόητο είναι πως ο πρώην παίκτης που νοσεί, ο οποίος βγήκε θετικός σε δύο τεστ, δεν θα εμφανιστεί στον τελικό του παιχνιδιού, ωστόσο υπάρχουν εύλογες απορίες για το τι θα γίνει με τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” και την Δήμητρα Καλφούντζου, τα πρώτα rapid tests και μοριακά PCR tests των υπόλοιπων πρώην παικτών που ήρθαν σε επαφή μαζί του, βγήκαν όλα αρνητικά.

Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθούν και νέα μοριακά τεστ για περισσότερη ασφάλεια. Αν κάτι πάει στραβά, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην εμφανιστούν μόνο οι συγκεκριμένοι παίκτες που θα βγουν θετικοί.

Το σενάριο της παράτασης του τελικού είναι σχεδόν απίθανο. Αξίζει να σημειωθεί πως από σήμερα, Τετάρτη (30/06), το βράδυ, θα ανοίξει η ψηφοφορία του κοινού για την 3η και 4η θέση του ημιτελικού και θα κρατήσει έως την Κυριακή. Επομένως, είναι σημαντικό ο ημιτελικός και ο τελικός να γίνουν στις ημερομηνίες τους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα