Survivor: Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου μετά την αποχώρηση Σχίζα – “Άκουσα ότι κάποιοι χάρηκαν που έφυγε”

Survivor: Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου μετά την αποχώρηση Σχίζα – “Άκουσα ότι κάποιοι χάρηκαν που έφυγε”

Συνεχίζονται οι εντάσεις στην ομάδα των Κόκκινων μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Τα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου και η εκδοχή του Νίκου Μπάρτζη.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας (06/03) το Survivor All Star” με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά την ανακοίνωση “βόμβα” από τον Στάθη Σχίζα στο Συμβούλιο του νησιού, πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, οι εντάσεις στην ομάδα των Κόκκινων συνεχίζονται.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία κατηγορείται από τους συμπαίκτες της για την αποχώρηση του Στάθη, θέλησε να μιλήσει στην κάμερα του Survivor, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Δεν ήταν ευχάριστο που έφυγε ο Στάθης. Γνώριζα ότι ήταν πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενος στο παιχνίδι είχαμε μιλήσει για αυτό. Επειδή είχα μιλήσει με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost κι ήταν πολύ καλύτερα για λίγες μέρες.

Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο για τον Στάθη, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, που τον χρειαζόταν η ομάδα και επειδή έχω ακούσει ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ “μικρός” για να χαρείς με έναν παίκτη που έκανε οικειοθελή αποχώρηση”, είπε.

“Εγώ δεν έχω να ανταγωνιστώ κάτι με τον Στάθη έτσι κι αλλιώς, είναι ένας παίκτης τελικού, είναι μια γυναίκα με έναν άντρα. Είναι στενάχωρο. Κι όταν είπε να αποχωρήσει, του φώναξα και του είπα να μην το κάνει. Είναι δική του απόφαση όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Δεν έχω μεταφέρει τίποτα κακοπροαίρετο, τίποτα κακόβουλο. Ο Στάθης δεν ήταν καλά ψυχολογικά πριν έρθει στο παιχνίδι και το έχουν πει κι άλλοι παίκτες ότι πέρασε μια εβδομάδα πολύ πεσμένος. Είχε ξαναεκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Δεν θεωρώ ότι αυτό που είπα τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν κάτι που του τριγυρνούσε στο μυαλό του πολύ καιρό και απλά πήρε την απόφαση τώρα. Σίγουρα δεν είμαι η αφορμή”, σημείωσε η ίδια κλείνοντας.

Στην συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης θέλήσε να δώσει την δική του εκδοχή σχετικά με την αποχώρηση, υποστηρίζοντας πως η αντίπαλη κλίκα “χτύπησε” τον Στάθη με στόχο και εκείνον.

“Χθες στο Συμβούλιο τα περίμενα όλα, το μόνο που δεν περίμενα ήταν ο Στάθης να πνιγεί από όσα γίνονται εδώ μέσα και να φύγει από το παιχνίδι. Ήταν ένας άνθρωπος που είχα βρεθεί εδώ μέσα πιο κοντά από όλους.

Αυτό που έχει γίνει με έχει πεισμώσει παραπάνω και ο στόχος μου είναι άλλος, να βγει όλη η αλήθεια προς τα έξω, όλο αυτό που γίνεται εδώ μέσα και η πλειοψηφία το κρύβει καλά”, είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα