Survivor: Τη νίκησε η φίλη της και την έβγαλε εκτός – Φορτισμένη η τελική μονομαχία

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Ανατροπή στο Survivor 2024 στο επεισόδιο της Πέμπτης. Αυτή η παίκτρια εγκατέλειψε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με το καθιερωμένο αγώνισμα επάθλου αλλά και τη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (14/03) το Survivor 2024.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν στη μάχη για το αγώνισμα επάθλου φαγητού με τους πρώτους να αναδεικνύονται νικητές συνεχίζοντας το επιτυχημένο τους σερί και αφήνοντας τους Μπλε ηττημένους και πεινασμένους, αφού έχουν να φάνε έναν μήνα. Στο flag race έπαιξαν Γιώργος – Αναστασία και Ντάνιελ – Δώρα με τους πρώτους να είναι πιο γρήγοροι αλλά και πιο εύστοχοι, πετυχαίνοντας άνετα το 12-5.

Μετά την ήττα οι Μπλε εμφανίστηκαν απογοητευμένοι με τον Θοδωρή να παραδέχεται πως η ήττα δεν οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους αλλά πρακτικούς, τονίζοντας πως “είμαστε μια αδύναμη ομάδα και αν θέλουμε να δυναμώσουμε πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα συγκεκριμένα άτομα”.

Survivor 2024: Η παίκτρια που αποχώρησε

H Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Ευγενία Μπόρλα, η Άιρα Αντομαϊτίτε και η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν οι Survivors που μονομάχησαν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/03).

Ο αγώνας δεν κύλησε εύκολα για τις παίκτριες με τη Μαριλίνα να χτυπάει το κεφάλι της σε ένα από τα εμπόδια με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έναν τραυματισμό είχε και η Άιρα και μάλιστα στην αρχή του run, ωστόσο κατάφερε να ολοκληρώσει τη μονομαχία απέναντι στην Ευγενία.

Η πρώτη που εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι ήταν η Χρύσα η οποία επικράτησε της Μαριλίνας, ενώ στο ζευγάρι Ευγενία – Άιρα νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη.

Μαριλίνα και Άιρα αναμετρήθηκαν στην τελική μονομαχία, η οποία ήταν και ιδιαίτερα φορτισμένη αφού οι παίκτριες ήταν ιδιαίτερα κοντά τόσο στην παλιά ομάδα των Μαχητών όσο και ως αντίπαλες, έχοντας εκφράσει πολλές φορές τη φιλία τους. Με σκορ 4-1 η Άιρα αναδείχθηκε νικήτρια με τη Μαριλίνα Βακονδίου να είναι εκείνη που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η αποχώρηση της Μαριλίνας συγκίνησε αρκετούς πρώην Μαχητές, μεταξύ αυτών και την Ιωάννα, η οποία είπε για τη φίλη και συμπαίκτριά της πως “σήμερα αποχωρεί μία πολύ δυνατή Survivor”.

Σχολιάζοντας την αποχώρησή της η Μαριλίνα έκλεισε λέγοντας πως “το όνειρο του Τζέιμς να φύγω έγινε πραγματικότητα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα