Survivor: Το cue του Απόστολου είναι ό,τι πιο επικό θα δεις σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
Απόστολος Μιχαήλ - Survivor
Απόστολος Μιχαήλ - Survivor Glomex/ΣΚΑΙ

Ο Απόστολος “απασφάλισε” κατά συμπαίκτριάς του στο Survivor, δίνοντας “ρεσιτάλ” κατά τη διάρκεια του προσωπικού του cue στην κάμερα.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor το βράδυ της Πέμπτης (19/09) στον ΣΚΑΙ, με τους Τίγρεις και τους Αετούς να βάζουν τα δυνατά τους.

Οι παίκτες έχουν αρχίσει να “ξεδιπλώνονται”, ενώ έχουν ήδη βρει με ποια άτομα ταιριάζουν και με ποια όχι, την στιγμή που οι πρώτες εντάσεις έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο παιχνίδι.

Ο Απόστολος Μιχαήλ από τους Αετούς πάντως, “απασφάλισε” κατά της συμπαίκτριάς του, Αγγελικής Κατσίνη, δίνοντας “ρεσιτάλ” κατά τη διάρκεια του προσωπικού του cue στην κάμερα.

Με απίστευτο ύφος, εκφραστικότητα και παραστατικότητα, ο 30χρονος content creator δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μετά από περίπου μια εβδομάδα, μπορώ να διακρίνω με ποια άτομα είμαι εντελώς άσπρο-μαύρο. Ένα απ’ αυτά είναι η Αγγελική. Με την Αγγελική είμαι άσπρο-μαύρο. Δεν ταιριάζουμε καθόλου, γιατί πετάει συνεχώς κακίες, θα με διακόψει… Μπορεί να πω “ξέρεις, στο παιχνίδι, υποτίμησα λίγο τους αντιπάλους”. “Σιγά μωρέ που υποτίμησες τους αντιπάλους!” θα μου πει, κατευθείαν να με διακόψει, χωρίς καν να ακούσει τι θα πω. Επίσης, είναι ισχυρογνώμων, πάντα έχει δίκιο, ό,τι και να πεις είσαι λάθος και θα ρολάρει και τα μάτια τύπου “αχ Θεέ μου, πάλι;”. Είναι βέβαιη πάντα για την άποψή της”.

Και συνέχισε ο παίκτης, με ακόμα περισσότερο ύφος: Και το χειρότερο; Κρυφακούει! Είναι ποτέ δυνατόν ένας ενήλικας να κάθεται να στήνει αυτί, προκειμένου να έχει το προβάδισμα; “Τι λένε, τι λένε;”. Αυτή η πονηριά… Δεν μας ξεγελάς αγάπη μου, για όνομα του Θεού, δεν είμαστε μωρά. Και, πάρε και ένα bonus! Πιστεύει στα ζώδια και για όλα φταίνε οι πλανήτες! Ό,τι και να γίνει “έχεις ανάδρομο Ερμή!”. Σταμάτα! Σε παρακαλώ, σταμάτα!”.

Αν δεν δεις το βίντεο, βέβαια, δεν μπορείς να καταλάβεις για το πόσο επική είναι η αντίδρασή του.

Survivor: Το βίντεο με τα “πυρά” του Απόστολου

Στο Twitter/X πάντως, “έπεσε” πολύ γέλιο με τις εκφράσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα