Survivor: Το οργισμένο μήνυμα του Δάντη για την Ασημίνα – “Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι”

Διαβάζεται σε 2'
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα στο Survivor 2024, με τον σύντροφό της να κατακεραυνώνει όσους την κοροϊδεύουν. Η ανάρτηση του τραγουδιστή.

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό Survivor 2024 στον ΣΚΑΙ, καθώς είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης έφυγε από το παιχνίδι, προχωρώντας πρώτα σε σημαντικές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του και “καίοντας” τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αποκάλυψε, ειδικότερα, πως ο Αλέξης σχεδιάζει να κάνει τον Λαμάι να φαίνεται τραμπούκος και η Ασημίνα μισογύνης. Επίσης, αναφέρθηκε στις δύο περσινές παίκτριες και φίλες, αποκαλύπτοντας πως η Ασημίνα είπε για τη φίλη της “Αφήστε την να εκτεθεί”.

Μάλιστα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα, θεωρώντας ότι την αδικούν ξανά – μετά από όσα έγιναν πέρυσι. “Από πέρυσι μάς πνίγει το δίκιο μας” είπε.

Survivor: Κλάματα της Ασημίνας στην αποχώρηση της Κρίστης

Στο τέλος της βραδιάς, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε ξανά σε κλάματα, όταν στην Μονομαχία έχασε η Κρίστη Καθαργιά με την οποία είχα έρθει κοντά.

Η Κρίστη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και η παίκτρια κατέρρευσε.

“Να μην κλαις γιατί άμα σε βλέπω να κλαις, κλαίω κι εγώ”, είπε η Κρίστη Καθαργιά αγκαλιάζοντας την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας των Διασήμων.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα

Την ώρα που η Ασημίνα έκλαιγε, κάποιοι γελούσαν, με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, να προχωρά σε μια ανάρτηση στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να την υποστηρίξει και να κατακεραυνώσει όσους την κορόιδευαν, γράφοντας:

“Κλαις… Κι ο ένας “μην τον πω” περιμένει να δει τα δάκρυα λες κι είναι κολλύριο που βάζουν στις ταινίες, κι ο άλλος γελάει. Γελάει που κλαις! Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι! Μην στεναχωριέσαι, όλοι δικαιώνονται στην πορεία. Και για σας το λέω που διαβάζετε. Που είστε απ’ αυτούς που κουράζονται να εκφραστούν μήπως οι πολλοί τους κοροϊδέψουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα