Survivor: Το παιχνίδι αλλάζει – Τούρκοι All Star θα βοηθάνε τους Έλληνες στα αγωνίσματα

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Αλλάζουν τα πάντα από εδώ και στο εξής στο Survivor. Πώς θα παίζονται από εδώ και στο εξής οι αγώνες ασυλίας. Η πρώτη “μονομάχος” που προέκυψε από την ψηφοφορία.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο του Survivor 2024 της Κυριακής (12/05) και τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης περίμενε μία ανακοίνωση – βόμβα από τον Γιώργο Λιανό.

Πριν βρεθούν για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας, Μπλε και Κόκκινοι προσκλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο και κανείς δεν περίμενε όσα θα ακολουθούσαν.

Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια. Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors“, ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός με τους παίκτες να παρακολουθούν έκπληκτοι και να αναρωτιούνται πώς θα γίνει αυτό στην πράξη.

“Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας”, είπε ο παρουσιαστής.

Μπλε και Κόκκινοι χάρηκαν με την απρόσμενη εξέλιξη, σχολιάζοντας πως το γεγονός ότι σταματούν οι αποχωρήσεις θα κάνει καλό στην ατμόσφαιρα, αφού δεν θα υπάρξει αποχώρηση για τις επόμενες 14 ημέρες.

Νικητές της πρώτης ασυλίας αναδείχθηκαν οι Μπλε στέλνοντας τους Κόκκινους σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση. Με την αρνητική τους ψήφο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέλεξαν να στείλουν στον τάκο τη Δώρα Νικολή, η οποία σχολίασε πως αποδέχεται φυσικά την ψήφιση, έκρινε όμως πως οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί.

Survivor 2024: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα