Survivor: Το παιχνίδι γίνεται ατομικό – Έκτακτο συμβούλιο και ανακοίνωση-βόμβα από τον Λιανό

Survivor: Το παιχνίδι γίνεται ατομικό – Έκτακτο συμβούλιο και ανακοίνωση-βόμβα από τον Λιανό
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Σε έναν διαφορετικό αγώνα καλούνται να λάβουν μέρος οι παίκτες του Survivor All Star, το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία και πλέον γίνεται ατομικό. Δείτε το trailer της Κυριακής (18/06).

Ανακατατάξεις φέρνει στο Survivor All Star η αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει πια σε νέα φάση και στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας.

Τους 8 εναπομείναντες παίκτες περιμένει όμως μία μεγάλη ανατροπή, καθώς όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής (18/06), ο Γιώργος Λιανός καλεί Μπλε και Κόκκινους σε ένα έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού για μία ανακοίνωση – βόμβα.

“Survivors, σας καλωσορίζω στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Ήρθε η ώρα να σας πω τον λόγο για τον οποίο κληθήκατε σε έκτακτο συμβούλιο. Η οχτάδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό του Survivor“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, καθώς στον στίβο μάχης, η τράπουλα θα μοιραστεί ξανά και θα δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες για το αγώνισμα επάθλου. Έτσι, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα κατάταξης για να προκύψουν οι δύο αρχηγοί των νέων ομάδων, που θα είναι και εκείνοι με τους καλύτερους χρόνους.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (18/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα