Survivor: Το ρίσκο έγινε φιάσκο – Ήθελε να διώξει άλλον και τελικά αποχώρησε η ίδια

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Κάποιες φορές οι στρατηγικές δεν αποδίδουν και η Αγγελική του Survivor το “πλήρωσε” ακριβά. Όσα έγιναν στο πιο ανατρεπτικό Συμβούλιο του νησιού φέτος.

Όταν πριν από περίπου έναν μήνα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωνε στους νέους Survivors πως φέτος το παιχνίδι θα είναι γεμάτο ανατροπές, μπορεί κάποιοι να μην τον πίστεψαν, ήρθε όμως η στιγμή που τα λόγια του απέκτησαν νόημα.

Το πιο επεισοδιακό Συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο επεισόδιο της Παρασκευής (11/10), όπου μετά την ήττα των Πράσινων στο αγώνισμα, οι Αετοί κλήθηκαν να αναδείξουν τους παίκτες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Ekaterina και ο Μιχάλης ήταν οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφος, με τον Τζον, αρχηγό της πράσινης ομάδας να επιλέγει την Αγγελική ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, εξηγώντας και τονίζοντας πως είναι καθαρά ένα στρατηγικό σχέδιο.

“Ύστερα από πάρα πολλή σκέψη πήρα αυτή τη σημαντική απόφαση που μπορεί και να μου στερήσει τη θέση μου εδώ. Αυτό που σκέφτηκα αφορά την ομάδα και θυσιάζω τον εαυτό μου για την ομάδα, και το κάνω για να βρεθώ στη μάχη της επιβίωσης με κάποιον που είναι πιο αδύναμος από μένα”, είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική.

Ωστόσο, η έκβαση της μονομαχίας δεν ήταν καθόλου καλή για την Αγγελική, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει τους αντιπάλους της και στην ουσία έπεσε η ίδια στην παγίδα που είχε στήσει για τους άλλους.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα