Survivor Trailer: Μυρίζει “μπαρούτι” στους Μαχητές – Χαμός στο Συμβούλιο

Survivor Trailer: Μυρίζει “μπαρούτι” στους Μαχητές – Χαμός στο Συμβούλιο
Survivor YouTube

Γεμάτο εντάσεις, κόντρες και διαμάχες επιστρέφει το Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (13/03). Ασημίνα και Κατσαούνης σε μετωπική. Κάτια και Μαρτίκας λύνουν τις διαφορές τους στο Συμβούλιο.

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Κυριακής (13/03) του Survivor 5 στον ΣΚΑΪ με τις σχέσεις των παικτών και των δυο ομάδων να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργος Κατσαούνης έρχονται σε σύγκρουση στην παραλία των Μαχητών, με τον “Τσακατσούκα” να δηλώνει απογοητευμένος και λυπημένος και την Ασημίνα να σχολιάζει πως ο συμπαίκτης της “έχει ξεφύγει”.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ακούγονται ατάκες – φωτιά που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ μάλιστα η παίκτρια των Μαχητών σχολιάζει πως η ίδια “δεν γυρίζει τη μπιφτέκα”, αφήνοντας αιχμές για τον συμπαίκτη της.

Διάσημοι και Μαχητές συναντιούνται σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης του Survivor, αυτή τη φορά για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να επιθυμούν διακαώς τη νίκη.

Η ένταση όμως μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του νησιού, όπου έντονη διαμάχη σημειώνεται ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπάνκο και τον Σπύρο Μαρτίκα, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (13/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα