Survivor Trailer: Οι ομάδες αλλάζουν – Κλάματα και οδυρμοί στο συμβούλιο

Survivor Trailer: Οι ομάδες αλλάζουν – Κλάματα και οδυρμοί στο συμβούλιο
Survivor Glomex

Η τράπουλα των παικτών ανακατεύεται και αρκετοί παίκτες αλλάζουν ομάδα στο νέο επεισόδιο του Survivor 5. Ο Γιώργος Λιανός κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση και οι παίκτες "παγώνουν".

Μια ανατροπή για γερά νεύρα περιμένει τους παίκτες του Survivor 5 στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου (19/03) στον ΣΚΑΙ.

Ένα γράμμα βρίσκουν στις καλύβες τους ξυπνώντας το πρωί οι παίκτες του Survivor 2022 και χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

«Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς αλλά δεν το βλέπουμε;» γράφει στο γράμμα, με την απάντηση να βρίσκεται στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα προχωρήσει σε μια ανακοίνωση που θα τους σοκάρει όλους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως η… τράπουλα του Αγίου Δομίνικου ανακατεύεται και ορισμένοι παίκτες αλλάζουν χρώμα!

Ποιοι Μπλε θα γίνουν Κόκκινοι και ποιοι από την παραλία των Διάσημων θα βρεθούν στην παραλία των Μαχητών;

Οι παίκτες δεν θα αντέξουν την πίεση και θα ξεσπάσουν σε κλάματα την ώρα του Συμβουλίου, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν να δουν τους φίλους τους ως αντιπάλους.

Νέες ομάδες, νέες ισορροπίες και έντονα συναισθήματα.

Survivor: Δείτε το trailer του Σαββάτου (19/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα