Survivor Trailer: Οι παίκτες μιλούν έξω από τα δόντια – Μυριέλλα και Ναυσικά στο στόχαστρο των Μπλε

Survivor Trailer: Οι παίκτες μιλούν έξω από τα δόντια – Μυριέλλα και Ναυσικά στο στόχαστρο των Μπλε
Survivor 5 glomex

Ο Άρης Σοϊλέδης αντιδρά για την απόφαση της Μυριέλλας Κουρεντή και της "παρέας" της να βγάλουν στον τάκο τον Απόστολο Ρουβά. Δείτε το Trailer του επεισοδίου της Τρίτης 29/3.

Εντάσεις δίχως τέλος και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου Μπλε και Κόκκινοι αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους στον στίβο μάχης.

Όπως φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου, μερίδα των Μπλε εκφράζει την αντίδρασή της για την απόφαση των Κόκκινων να θέσουν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού τον Απόστολο Ρουβά, με τον Άρη Σοϊλέδη να κατηγορεί ευθέως τη Μυριέλλα Κουρεντή για την κίνηση αυτή.

“Δεν θα συνέφερε να βγεις υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη και αποφάσισες εσύ με το παρεάκι των πέντε να βγάλετε τον Απόστολο για να σώσεις το δικό σου τομάρι”, ακούγεται να λέει ο Άρης Σοϊλέδης στη Μυριέλλα Κουρεντή, με την παίκτρια φανερά εκνευρισμένη να του ανταπαντά: “Θεωρείς ότι εάν έβγαινα στον τάκο εγώ, ο Γιώργος και η Τζο θα έφευγα εγώ και όχι η Τζο”.

Από το στόχαστρο των Μπλε δεν γλιτώνει ούτε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τον Σπύρο Μαρτίκα να της λέει πως “λυπάμαι για τη στεναχώρια σου αλλά θα μπορούσες να μην διεκδικήσεις την ατομική ασυλία, γιατί είσαι η αδύναμη παίκτρια της ομάδας σου”.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (29/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα